Στην Αθήνα επιστρέφει το Ακρόπολις

Το Ράλι Ακρόπολις θα παίρνει εκκίνηση από την Αθήνα και θα τερματίζει στην πρωτεύουσα από το 2006 και έπειτα.

Στην Αθήνα επιστρέφει το Ακρόπολις

Το Ράλι Ακρόπολις θα παίρνει εκκίνηση από την Αθήνα και θα τερματίζει στην πρωτεύουσα από το 2006 και έπειτα. Το παραπάνω προκύπτει από ανακοίνωση της ΕΛΠΑ, μέσω της οποίας αφήνεται να εννοηθεί πως η σούπερ ειδική που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα ανοίγει την αυλαία τη Πέμπτη και θα τη κλείνει τη Κυριακή. Αναλυτικά...

" Η ΕΛΠΑ και η ΕΘΕΑ ανακοινώνουν ότι, η επιτροπή αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ μετά από εισήγηση της, που εγκρίθηκε από το Παγκόσμιο Συμβούλιο της FIA στη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης 27.10.05 στη Ρώμη, αποφάσισε τα ακόλουθα:

= Το Ράλλυ Ακρόπολις από το προσεχές έτος θα διεξάγεται απαρεγκλίτως την τελευταία εβδομάδα του Μαίου ή τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου. Για το 2006 οι ημερομηνίες είναι από Πέμπτη 1 Ιουνίου έως Κυριακή 4 Ιουνίου.

= Ο αγώνας θα τερματίζεται την Κυριακή το μεσημέρι με την οργάνωση υπερειδικής διαδρομής (SSS) κατά προτίμηση την ίδια που θα έχει ξεκινήσει την Πέμπτη το βράδυ.

Κατόπιν των ανωτέρω είμαστε υποχρεωμένοι παρά την επιθυμία μας –είναι γνωστό ότι η εξυπηρέτησή μας στο Νομό Φθιώτιδας και ιδιαίτερα στην πόλη της ΛΑΜΙΑΣ ήταν η καλύτερη δυνατή- να αλλάξουμε το κέντρο του αγώνα και να το φέρουμε στην Αθήνα.

Με την αλλαγή αυτή:

1. Δεν θέτουμε σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που συνήθως επικρατούν το τέλος Μαίου στην ορεινή Φθιώτιδα.

2. Αποφεύγουμε τις πολύωρες μετακινήσεις των αγωνιστικών αυτοκινήτων με τους μηχανικούς και τα συνεργεία τους , καθώς και των δημοσιογράφων και εν γένει των ΜΜΕ από ΛΑΜΙΑ σε ΑΘΗΝΑ και επιστροφή στη ΛΑΜΙΑ την Πέμπτη και το ίδιο και την Κυριακή το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, πράγμα το οποίο δεν έγινε αποδεκτό από την αρμόδια επιτροπή Ράλλυ της FIA.

Ευχαριστούμε την πόλη της ΛΑΜΙΑΣ, την Νομαρχία ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της περιοχής, το Εμπορικό Επιμελητήριο Λαμίας και όλους τους τοπικούς παράγοντες και τους κατοίκους, που για 3 χρόνια συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις για την άριστη οργάνωσή του Εθνικού μας Αγώνα".

24MEDIA NETWORK