Στην εκκίνηση με προβλήματα οι γυναίκες

Στην εκκίνηση με προβλήματα οι γυναίκες

Το 24ο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών ανοίγει το προσεχές τριήμερο (22-24/10) τις πύλες του με τις 12 κορυφαίες ομάδες του ελληνικού βόλεϊ που ουσιαστικά είναι...10, να παίρνουν τις θέσεις τους στην εκκίνηση και να ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στις 22 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου.

Πρώτο έπαθλο για τις οχτώ καλύτερες θα είναι η είσοδος στα πλέι οφ με φόντο τον πολυπόθητο τίτλο, ενώ οι τέσσερις τελευταίες θα έχουν την ευκαιρία να σώσουν την παρτίδα και να κερδίσουν την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία μέσω των πλέι άουτ.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
Σάββατο (22/10)
Βριλησσίων 17:30 Βριλήσσια - Παναθηναϊκός
Ζηρινείου 18:00 Ηρακλής Κηφισιάς - Σίρις Σερρών
Μαρκόπουλου 19:00 Μαρκόπουλο – Άρης
Κυριακή (23/10)
ΠΑΟΚ 12:00 Φιλαθλητικός - ΑΕ Βύρωνα
Παιανίας 19:00 Κτησιφών - Πανελλήνιος
Δευτέρα (24/10)
Κερατσινίου 17:00 (Supersport) Απολλώνιος - Ηρακλής








Στα αξιοσημείωτα του φετινού πρωταθλήματος είναι η συμμετοχή 30 ξένων αθλητριών, αφού όλες οι ομάδες έχουν εντάξει στο ρόστερ τους από τρεις αλλοδαπές παίκτριες με εξαίρεση τον Σίρις Σερρών και τα άλλοτε κραταιά Βριλήσσια που δεν έχουν ούτε μία και θα κατέβουν με νεάνιδες.

Αυτό, όπως έχουν ανακοινώσει, θα γίνει μόνο στις δύο πρώτες αγωνιστικές καθώς στη συνέχεια θα αποσυρθούν, αφού τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι μεγάλα. Σε περίπτωση που κάνουν πράξη όσα έχουν προαναγγείλει, θα υποβιβαστούν βάσει κανονισμών στην Α2, κάτι που προτιμούν από το να «πέσουν» στα τοπικά, που θα γινόταν αν δεν ξεκίναγαν καν στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στην πρεμιέρα, ο περσινός θριαμβευτής και κάτοχος του νταμπλ, Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στα αποδυναμωμένα Βριλήσσια, ενώ το ίδιο ισχύει για το φιλόδοξο Μαρκόπουλο που υποδέχεται τον Άρη.

Ο Φιλαθλητικός, που έχει και φέτος υψηλές βλέψεις, φιλοξενεί τον Βύρωνα, ενώ ο Απολλώνιος Κερατσινίου, ο οποίος θέλει να διατηρηθεί στην «αφρόκρεμα» συγκρούεται με τον Ηρακλή. Ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Ηρακλής Κηφισιάς κάνει ποδαρικό με αντίπαλο τον Σίρις, ενώ ο άλλος…νεοφερμένος στην Α1, Κτησιφών υποδέχεται τον Πανελλήνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK