Στην Πάτρα η προσοχή

Άλλο ένα τριήμερο (22-24/10) «πλούσιο» σε δράση έρχεται για την Α1 ανδρών, που μπαίνει αισίως στην 3η αγωνιστική της. Τα περισσότερα βλέμματα στρέφονται στην Πάτρα, εκεί όπου η ΕΑΠ κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ.

Στην Πάτρα η προσοχή

Άλλο ένα τριήμερο (22-24/10) «πλούσιο» σε δράση έρχεται για την Α1 ανδρών, που μπαίνει αισίως στην 3η αγωνιστική της. Τα περισσότερα βλέμματα στρέφονται στην Πάτρα, εκεί όπου η ΕΑΠ κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ. Το αήττητο του «δικέφαλου του Βορρά» αποτελεί έξτρα κίνητρο για τους Αχαιούς να τα δώσουν όλα για το πρώτο τους τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με αυτούς.

Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής, ανεβασμένος μετά τις πρόσφατες επιτυχίες του στο Ρέντη και την Ολλανδία, υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ τον Παναθηναϊκό τον περιμένει δοκιμασία στην Ορεστιάδα. « Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο. Ξέρουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά και εμείς είμαστε σε καλύτερη κατάσταση μετά τη νίκη μας επί του Πανελληνίου. Έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία και θα παλέψουμε όσο μπορούμε για να πετύχουμε ότι καλύτερο. Κάθε ομάδα έχει αδυναμίες και στο χέρι μας είναι αν θα μπορέσουμε να τις εκμεταλλευθούμε » δήλωσε ο Θοδωρής Μπεκιάρης.

Ο τρίτος της παρέας των «μεγάλων», ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει τα προβλήματα του και να πετύχει την πρώτη του «καθαρή» νίκη απέναντι στον νεοφώτιστο Πανερυθραϊκό. Ο Νώντας Μπάιμπος επεσήμανε: « Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, που θα μας δώσει εμπειρίες στην νέα μας αυτή προσπάθεια. Θα παίξουμε χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στους φίλους της ομάδας που τους περιμένουμε να γεμίσουν το γήπεδό μας ένα καλό θέαμα. Παρόλα όλα όσα ακούγονται για προβλήματα στην ομάδα του Ολυμπιακού, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραμένει μια πολύ μεγάλη ομάδα ».

Στο Μετς το Παγκράτι κοντράρεται με την Λαμία, ενώ ο Πανελλήνιος φιλοξενείται στο κλειστό Καραμπίνη από τη Νίκαια, θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την ήττα-σοκ που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα από την Ορεστιάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK