Στην Βραζιλία η δίκη του Tyson

Η δίκη του Mike Tyson ορίστηκε για τα μέσα Μαρτίου στην Βραζιλία, σύμφωνα με Βραζιλιάνο δικαστή

Στην Βραζιλία η δίκη του Tyson

Η δίκη του Mike Tyson ορίστηκε για τα μέσα Μαρτίου στην Βραζιλία, σύμφωνα με Βραζιλιάνο δικαστή. Εάν ο οξύθυμος Mike Tyson βρεθεί ένοχος για την βάναυση επίθεση του σε cameraman βραζιλιάνικου ιδιωτικού καναλιού, θα κληθεί να πληρώσει μεγάλο χρηματικό ποσό, σύμφωνα με το Βραζιλιάνικο πρακτορείο ειδήσεων, Globo.

Ο «γερόλυκος», Tyson δεν δέχθηκε να μιλήσει στους εκπροσώπους του τύπου, κατά την παρουσίαση του στο δικαστήριο. Αναφορικά με το επεισόδιο και ο cameraman του τηλεοπτικού σταθμού, Carlos Eduardo De Silva, θα μηνύσει τον Tyson σε δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο cameraman του Βραζιλιάνικου τηλεοπτικού σταθμού SBT, ανέφερε στους αστυνομικούς που κατέφθασαν μετά από μισή ώρα το συμβάν, ότι ο Tyson του επιτέθηκε βάναυσα και του έσπασε την κάμερα. Αν και ο Tyson, παραδέχθηκε ότι πέταξε την κάμερα κάτω και έσπασε την κασέτα, αρνήθηκε ότι χτύπησε τον δημοσιογράφο.

Ο Mike Tyson ταξίδευσε στο Sao Paolo, επισκέπτης για μια συνέντευξη με τον Ντέγκο Μαραντόνα στο πρόγραμμα που παρουσιάζει στην τοπική τηλεόραση. Όταν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, φορούσε την εμφάνιση της Εθνικής Αργεντινής, ενώ γνώρισε κυριολεκτικά την αποθέωση από τους πολυάριθμους πιτσιρικάδες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK