Στο Φάιναλ Φορ ο Ολυμπιακός, αποκλεισμός για Βουλιαγμένη

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-5 της Ουραλότσκα και πήρε το "εισιτήριο" για το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, ενώ η Βουλιαγμένη γνώρισε την ήττα με 13-9 από την Κίνεφ κι έμεινε εκτός συνέχειας.

Στο Φάιναλ Φορ ο Ολυμπιακός, αποκλεισμός για Βουλιαγμένη

Την ευκαιρία να υπερασπιστεί το στέμμα της θα έχει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκες" επιβλήθηκαν με 10-5 της Ουραλότσκα και προκρίθηκαν στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη είχαν καλύτερη εικόνα από ότι στο πρώτο ματς, δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο στην Ουραλότσκα να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το ματς.

Με εξαίρεση το πρώτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα από τις Ρωσίδες. Μάλιστα, όσο περνούσε η ώρα βελτίωνε την άμυνα του με αποτέλεσμα η Ουραλότσκα να σκοράρει μόνο στην παίκτρια παραπάνω.

Κάπως έτσι ήρθε το τελικό 10-5 με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει την πρόκριση.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 2-3, 0-2

Ουραλότσκα: Γκέρζανιτς 1, Καρίμοβα 2, Γκορμπούνοβα 2

Ολυμπιακός: Ασημάκη 3, Έμολο 1, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 2, Ελευθεριάδου 1, Μπιανκόνι 1, Ελ. Πλευρίτου 1

Αντίθετα, η ΝΟ Βουλιαγμένης δεν κατάφερε να πάρει το "εισιτήριο" για το φάιναλ φορ, καθώς ηττήθηκε και στη Ρωσία από την Κίνεφ Κίρισι με 13-9, στον επαναληπτικό προημιτελικό της διοργάνωσης (είχε ηττηθεί και στον πρώτο αγώνα που είχε γίνει στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη με 10-9).

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 3-2, 4-4.

Κίνεφ: Ζούμκοβα 3, Σιμάνοβιτς 2, Κρίμερ 3, Σομπόλεβα 5

Βουλιαγμένη: Ρουμπέση 4, Τσουκαλά 2, Β. Διαμαντοπούλου 1, Κοντογιάννη 1, Ι. Χυδηριώτη 1.

News 24/7

24MEDIA NETWORK