ΣΠΟΡ

Στο GP2 ο Pizzonia

Ο Antonio Pizzonia θα συνεχίσει την καριέρα του στο GP2, τον υποστηρικτικό της φόρμουλα 1 θεσμό.

default image

Ο Antonio Pizzonia θα συνεχίσει την καριέρα του στο GP2, τον υποστηρικτικό της φόρμουλα 1 θεσμό. Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει αφού επέλεξε το GP2 αντί του Champ Car με σαφή στόχο, να προκαλέσει εντύπωση στα αφεντικά της φόρμουλα 1, ελπίζοντας στο μέλλον να βρει ξανά μία θέση στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Pizzonia έχει ήδη πραγματοποιήσει δοκιμές με την Ιταλική ομάδα που ανήκει στον Giancarlo Fisichella και μάλιστα τα πήγε πολύ καλά σε αυτές.

«Θέλω να επιστρέψω στην φόρμουλα 1 το συντομότερο δυνατό και αυτός είναι ο λόγος που αποδέχτηκα αυτή την πρόκληση. Στόχος μου είναι φυσικά να κερδίσω το πρωτάθλημα στο GP2. Κι έτσι, θα έχω την ευκαιρία να υπενθυμίσω σε όλους στην φόρμουλα 1, ότι είμαι γρήγορος και ανταγωνιστικός», δήλωσε ο Pizzonia.

Από την πλευρά του, ο Fisichella υποστήριξε: «Θέλουμε τον τίτλο το 2007 και υπογράψαμε με τον Antonio γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να πετύχει αυτό το στόχο. Ήταν απίστευτα γρήγορος στις δοκιμές που έκανε με εμάς και απέδειξε ότι με την ταχύτητα αλλά και την εμπειρία του, μπορεί να μας βοηθήσει πολύ».

Η FMS πέτυχε τρεις νίκες πέρσι, όλες διά χειρός του επίσης πρώην οδηγού της φόρμουλα 1, Giorgio Pantano. Teammate του Pizzonia θα είναι ο Τούρκος Jason Tahinci.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK