Στο νέο Sports Illustrated η Πέιτζ Βαν Ζαντ δεν σκοπεύει να δείρει κόσμο

Η 24χρονη σταρ του UFC αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το ρινγκ για να αποδείξει ότι εκτός από το να ρίχνει μπουνιές, ξέρει και να ποζάρει με μαγιό

Στο νέο Sports Illustrated η Πέιτζ Βαν Ζαντ δεν σκοπεύει να δείρει κόσμο

Το πλήρες όνομα της είναι Paige Michelle Vanderford, είναι το νούμερο 14 της κατηγορίας Flyweight και πρόκειται για ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του UFC. Η Πέιτζ όμως έχει βαλθεί να αποδείξει ότι είναι είναι μια πολύπλευρη οντότητα, μια αθλήτρια που αρέσκεται στο να ανατρέπει τα στεγανά. Η αθλήτρια από το Όρεγκον αποφάσισε να βαδίσει στα βήματα της Ρόντα Ράουζι και να ποζάρει με μαγιό για το επόμενο τεύχος του περιοδικού Sports Illustrated. Κάπως έτσι, γίνεται η δεύτερη αθλήτρια πολεμικών τεχνών στην ιστορία του γνωστού περιοδικού που ποζάρει για το εξώφυλλο του.

Η Πέιτζ δεν έκρυψε τη χαρά της και με ένα video post στο προσωπικό της Instagram (που ακολουθούν 2,5 εκατομμύρια φανατικοί οπαδοί της) ανέβασε πλάνα από τη φωτογράφιση και ένα σύντομο μήνυμα: "Νιώθω πώς όταν βρίσκεσαι στο εξώφυλλο του Sports Illustrated, αυτό σημαίνει πώς έχεις πετύχει κάτι σημαντικό! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα δείτε αυτή την πλευρά μου. Νομίζω πως ο κόσμος ξεχνά ότι ναι, είμαι επαγγελματίας αθλήτρια πολεμικών τεχνών, ρίχνω γροθιές στα πρόσωπα ανθρώπων για να ζήσω, αλλά μπορώ παράλληλα, να δείχνω όμορφη."

Το τεύχος με το εξώφυλλο της Πέιτζ θα κυκλοφορήσει το Μάιο. Αξίζει να θυμηθούμε πως στο αντίστοιχο τεύχος όπου είχε ποζάρει η Ράουζι, είχε συστηθεί ως "The World`s Most Dominant Athlete".

Η νεαρή αθλήτρια αυτή τη στιγμή πρόσφατα επέστρεψε από ένα ακόμα κάταγμα στο χέρι, το τρίτο στην μέχρι τώρα πορεία της, για να νικήσει την Ρείτσελ Οστοβιτς, σε αγώνα που έγινε στο Μπρούκλιν πριν από 5 εβδομάδες. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της Πέιτζ στην κατηγορία flyweight, ύστερα από ένα σερί δυο ηττών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK