Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα o Ορέστης Τσανγκ!

Ο Ορέστης Τσανγκ δεν έχασε την ευκαιρία να παρευρεθεί στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της κατηγορίας 470 που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη (PHOTO).

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα o Ορέστης Τσανγκ!

Oι περισσότεροι τον έμαθαν από τη συμμετοχή του στο Survivor. Όσοι όμως ασχολούνται με την ιστιοπλοΐα τον ξέρουν αρκετά χρόνια νωρίτερα. Ο λόγος για τον Ορέστη Τσανγκ, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας 470 που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Ιουλίου.

Μάλιστα, όπως ήταν φυσιολογικό δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του και εκείνος φυσικά δεν το αρνήθηκε.

O Ορέστης Τσανγκ υπήρξε ένας από τους καλύτερους Έλληνες ιστιοπλόους στις μικρές κατηγορίες και μάλιστα είχε συμμετοχές σε Παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μάλιστα, το 2009 είχε τερματίσει στην 6η θέση της κατηγορίας 470 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στη χώρα μας, ενώ την ίδια χρονιά είχε καταταγεί στην ίδια θέση και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ολλανδίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK