Στο ΣΕΦ Καραμανλής και Αγγελοπούλου

Στο ΣΕΦ Καραμανλής και Αγγελοπούλου
Την Ολυμπιακή Εγκατάσταση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπου σήμερα ξεκίνησε η Αθλητική Διοργάνωση του Volleyball, επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής. Τον υποδέχθηκε η Πρόεδρος της ΑΘΗΝΑ 2004 κα Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία και τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις. Ακολούθως ο κ. Καραμανλής, ο οποίος συνοδευόταν από την Επικεφαλής του Τομέα Ολυμπιακών Αγώνων της Νέας Δημοκρατίας κα Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, μαζί με την Πρόεδρο της ΑΘΗΝΑ 2004 παρακολούθησαν τον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ - ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣ με τον οποίο ξεκίνησε η τελική φάση των αγώνων κυπέλλου γυναικών Ελλάδος.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της ΝΔ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ήρθα σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσω από κοντά ένα σημαντικό μέρος της Ολυμπιακής Προετοιμασίας. Τα test events, οι λεγόμενες Αθλητικές Διοργανώσεις, είναι κρίσιμες για την πλήρη ετοιμότητά μας για τους Ολυμπιακούς & Παραολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, ο μεγάλος στόχος είναι η επιτυχία των Αγώνων και μπροστά του παραμερίζουν παραλήψεις, καθυστερήσεις ή όποιες δυσκολίες. Εμείς και ως αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση από τις 8 Μαρτίου στηρίξαμε και ενεργά θα στηρίζουμε την κοινή προσπάθεια. Θεωρώ αυτονόητο ότι όλες οι Ελληνίδες, όλοι οι Έλληνες, και όλες οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις της χώρας στους μήνες που απομένουν, θα βάλουμε τα δυνατά μας για να ολοκληρωθούν και τα έργα και η προετοιμασία. Θέλω να πιστεύω ότι οι Αγώνες της Ελλάδος θα είναι οι καλύτεροι και οι ασφαλέστεροι που έγιναν ποτέ.”

Ο Πρόεδρος της ΝΔ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ, όπως και στο Κέντρο Ελέγχου Ντόπινγκ και ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που παρέχονται στο πλαίσιο της Αθλητικής Διοργάνωσης από τον Επικεφαλής της Εγκατάστασης κ. Ανδρέα Θεοδωρίδη και τον Γενικό Διευθυντή Λειτουργιών Εγκατάστασης κ. Ανδρέα Τσοχαντάρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK