Στόχος η επιστροφή στην κορυφή

Στόχος η επιστροφή στην κορυφή

Με στόχο την επιστροφή στους τίτλους στην Ελλάδα και μια καλή παρουσία στην Ευρώπη, που μεταφράζεται με πρόκριση στο φάιναλ φορ του Champions League αρχίζει η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν την Παρασκευή (07/10) σε αίθουσα του «Γ. Καραϊσκάκης» την ανανεωμένη τους ομάδα που θα προσπαθήσει να ανέβει και πάλι στην κορυφή στις εγχώριες διοργανώσεις μετά από μία σεζόν που δεν ήταν επιτυχημένη εντός συνόρων και στην οποία έσωσαν την παρτίδα με την κατάκτηση του Top Teams Cup.

Το παρών έδωσαν οι νεοφερμένοι Λορέντζο Μπερνάρντι, Ντόναλντ Σούξο, Τόμισλαβ Τσόσκοβιτς, Γιώργος Παπάζογλου, Μένιος Ρουμελιώτης, Μπάμπης Τσιγκίδης, Τόλης Αρμενάκης, Γιώργος Κουλιέρης όπως και ο πιο «φρέσκος» Γκι Ροζέ Νανγκά, ο οποίος θα καλύψει το κενό που δημιούργησε ο τραυματισμός του Μάρκος Μιλίνκοβιτς (αναχώρησε την ίδια μέρα για την πατρίδα του προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ακολουθήσει εδώ το πρόγραμμα αποθεραπείας). Οι προαναφερόμενοι μαζί με τους παλιούς Βασίλη Κουρνέτα, Αντώνη Τσακιρόπουλο, Κώστα Χριστοφιδέλη και Άκη Χατζηαντωνίου θα σηκώσουν το βάρος τους επόμενους μήνες.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης αφού πρώτα ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, αναφέρθηκε και στον επίσης νεοφερμένο προπονητή Ράντε Μάλεβιτς: « Ήταν η καλύτερη επιλογή και αυτό θα φανεί στη συνέχεια κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας ».

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μίλησε επίσης για το κλειστό του Ρέντη, το οποίο θα είναι η έδρα του Ολυμπιακού τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Η συμφωνία που έχει επιτευχθεί με τον δήμαρχο Ρέντη, κ. Ιωακειμίδη αφορά παραχώρηση του γηπέδου για έξι χρόνια στους Πειραιώτες ενώ μετά το πέρας αυτού του διαστήματος οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε ανανέωση της συμφωνίας τους.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Κροάτης τεχνικός, ο οποίος δήλωσε: « Ξέρω ότι ήρθα σε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω να την πάω όσο γίνεται πιο ψηλά. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους παίκτες για τον τρόπο που με δέχτηκαν και για την συμπαράστασή τους στο πρόβλημα υγείας που είχα την περασμένη εβδομάδα ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις των παικτών...

Λορέντζο Μπερνάρντι: « Ήρθα στον Ολυμπιακό για να πάρω με την ομάδα πολύ καλά αποτελέσματα. Δυστυχώς δεν άρχισε καλά η χρονιά, εάν όμως είμαστε όλοι μαζί στη συνέχεια θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ντόναλντ Σούξο: « Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Έρχομαι εδώ για να νικήσω με την ομάδα και θα κάνω ότι το καλύτερο για αυτήν και για τον κόσμο»

Τόμισλαβ Τσόσκοβιτς: " Είμαι χαρούμενος που είμαι παίκτης του Ολυμπιακού, γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ καλούς αθλητές. Πρέπει όλοι γρήγορα να γίνουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο για να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί"

Γκι Ροζέ Νανγκά: « Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Ολυμπιακό. Ήρθα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όμως θα δώσω ότι μπορώ για να έχουμε επιτυχίες»

Μένιος Ρουμελιώτης: « Είναι μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή να παίζει στον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο και για την ομάδα θα ήθελα να έχουμε πάνω από όλα υγεία»

Μπάμπης Τσιγκίδης: " Χαίρομαι που είμαι σε αυτήν την ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει δύο πολύ καλούς παίκτες για κάθε θέση και η επιλογή κάθε εβδομάδα για τον προπονητή σίγουρα αποτελεί πονοκέφαλο. Εάν έχουμε υγεία πιστεύω ότι θα φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας"

Τόλης Αρμενάκης: " Είμαι χαρούμενος που ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Τα καλά λόγια που είπε για μένα ο πρόεδρος με γεμίζουν ευθύνη, στην οποία είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ"

Γιώργος Κουλιέρης:" Έχω προσαρμοστεί γρήγορα και σε αυτό έχει βοηθήσει και το κλίμα στην ομάδα το οποίο είναι φανταστικό. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK