Στον Βύρωνα τα "αποκαλυπτήρια" της Εθνικής

Στο κλειστό του Βύρωνα θα πραγματοποιηθεί τελικά το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας ανδρών υπό την καθοδήγηση του Γκόραν Πέρκοβατς

Στον Βύρωνα τα "αποκαλυπτήρια" της Εθνικής

Στο κλειστό του Βύρωνα θα πραγματοποιηθεί τελικά το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας ανδρών υπό την καθοδήγηση του Γκόραν Πέρκοβατς. Ο δήμος Βύρωνας προσφέρθηκε να φιλοξενήσει στο γυμναστήριο της περιοχής του την αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Ελβετία στις 29 Οκτωβρίου, κάτι που έγινε δεκτό από την ΟΧΕ. Στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί και το δεύτερο, προπονητικού χαρακτήρα αυτή τη φορά, φιλικό της Ελλάδας με την Ελβετία στις 30 του μήνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο περιθώριο της πρώτης αναμέτρησης θα τιμηθούν ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής Ουλφ Σέφερτ, ο συνεργάτης του Γιάννης Αρβανίτης και ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Εθνικής, Νίκος Γραμματικός, ο οποίος εγκατέλειψε πριν λίγους μήνες την ενεργό δράση.

Εν τω μεταξύ, τρία φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο τη Γαλλία θα δώσει η Εθνική μας ομάδα νέων. Το πρώτο θα διεξαχθεί στις 26 Οκτωβρίου στο κλειστό των Συκεών, το δεύτερο στις 28 του μήνα στην Κατερίνη και το τελευταίο την επόμενη μέρα στη Βέροια. Οι διεθνείς μας προπονήθηκαν την Τρίτη (11/10) στη Θεσσαλονίκη υπό την επίβλεψη του Νίκου Μάντζου ενώ η προετοιμασία τους θα ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK