Super Bowl 2020: Τα 12 σποτ που έκλεψαν τα βλέμματα από Σακίρα-JLo

Στο ημίχρονο του Super Bowl 2020 εμφανίστηκαν ο Τομ Κρουζ, ο Μπιλ Μάρεϊ, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Τζέισον Μομόα μεταξύ άλλων. Μαντέψτε ποιος έκλεψε την παράσταση...

Οι Σαν Φραντσίσκο 49ers παρατεταγμένη για ένα λεπτό σιγής πριν από την έναρξη του Super Bowl 54 κόντρα στους Κάνσας Σίτι Τσιφς για το NFL 2019-2020, 'Χαρντ Ροκ Στέιντιουμ', Μαϊάμι, Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020
Οι Σαν Φραντσίσκο 49ers παρατεταγμένη για ένα λεπτό σιγής πριν από την έναρξη του Super Bowl 54 κόντρα στους Κάνσας Σίτι Τσιφς για το NFL 2019-2020, 'Χαρντ Ροκ Στέιντιουμ', Μαϊάμι, Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 AP PHOTO/DAVID J. PHILLIP

Ο εκφωνητής του αγώνα Τόροντο Ραπτορς-Σικάγο Μπουλς χθες παραπονέθηκε on air για το τάιμ-άουτ του Τζίμι Μπόιλεν, λέγοντας κάτι σαν "έλεος, τελειώνετε, έχουμε και Super Bowl Sunday να δούμε". Τον αδικείς; Χθες το βράδυ ταρακουνήθηκε ο πλανήτης με το 54ο Super Bowl, με τους Kansas City Chiefs να νικούν τους San Francisco 49ers και να κατακτούν το πρωτάθλημα για πρώτη φορά ύστερα από 50 χρόνια! Ήταν ακόμη ένα Super Bowl που το σύμπαν της σύγχρονης pop κουλτούρας, της τεχνολογίας, του αθλητισμού, των έντονων, αξέχαστων συγκινήσεων, μας χάρισε ένα σωρό από εντυπωσιακά στιγμιότυπα. Προφανώς και στην ανάπαυλα του αγώνα η Σακίρα και η Τζένιφερ Λόπεζ προσέλκυσαν εκατομμύρια βλέμματα ανά τον κόσμο. Αλλά στην μάχη του 'ποιος θα προσελκύσει περισσότερα ζευγάρια μάτια', αυτές οι υπερπαραγωγές της διαφήμισης, oι οποίες σύμφωνα με στοιχεία του Business Insider κόστισαν 5.600.000 δολάρια ανά 30 δευτερόλεπτα τηλεοπτικού χρόνου προβολής, έκλεψαν την παράσταση.

Μπιλ Μάρεϊ-Jeep

Θρίαμβος! Η 'Μέρα της Μαρμότας' ξεκινά γι' ακόμα μια φορά, το ξυπνητήρι δείχνει 6 το πρωί, ο Νεντ Ράιερσον βρίσκεται στον ίδιο δρόμο για να χαιρετήσει τον πρωταγωνιστή μας, ο Φιλ η μαρμότα κάνει ξανά αισθητή την ελεγχόμενα αντιπαθητική παρουσία του στην μικρή πόλη του Πανξατόνι. Ο Μπιλ Μάρεϊ ξαναζεί άπειρες φορές την ίδια μέρα, σε ένα διαφημιστικό γνωστού brand αυτοκινήτου που σέβεται την ιστορία της θρυλικής ταινίας και της δίνει ένα έξυπνο τουίστ.

MC Hammer-Doritos

Το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα ο MC Hammer, ότι κάθε φορά που εμφανίζεται on camera νομίζεις ότι θα αρχίσει να τραγουδάει 'U Can't Touch This', κάνει αυτήν τη διαφήμιση μοναδική, παρά το γεγονός ότι εμφανίζεται σαν μια σουρεάλ εκδοχή του Πολ Μακάρτνι που λερώνει διαρκώς τα δάκτυλα του.

Τζέισον Μομόα-Rocket Mortgage

Εδώ συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Βλέπουμε έναν ήρωα ταινιών δράσης να 'βολεύεται' σπίτι του, αφαιρώντας (!) τα μπράτσα από το σώμα του και καταλήγοντας να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε χίπστερ τροβαδούρο και Κώστα Τσάκωνα. Μας αρέσει, χωρίς να είμαστε σίγουροι για το λόγο. Σε εσάς;

Λούι Γκούζμαν-Snickers

Μπορεί μια σοκολάτα να σώσει τον κόσμο; Κάποιο Όσκαρ σλόγκαν πρέπει να δοθεί εδώ, εκτός από την παρουσία του πιο τίμιου character actor της αμερικάνικης τηλεόρασης, του 'Κάπου τον Έχω Ξαναδεί' Λούι Γκούζμαν.

Τζέιμς Μποντ-Trailer

Αντέχει το franchise του Τζέιμς Μποντ να παραμένει στην επικαιρότητα; Μπορεί να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των φαν της περιπέτειας; Η τελευταία εμφάνιση του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του 007, με τη Λία Σεϊντού στο πλευρό του, δείχνει πολλά υποσχόμενη.

Top Gun: Maverick-Trailer

Το κινηματογραφικό γεγονός του καλοκαιριού, η επιστροφή του 'Μάβερικ' Τομ Κρουζ, σε ένα σίκουελ που θα τερματίσει τη νοσταλγία για το παρελθόν των action flicks. Εδώ, σε ένα απόσπασμα γεμάτο από αεροπορικά stunts που μπορείς να πεις πως 'κόβουν την ανάσα' και προθερμαίνουν θέσεις φανατικών θεατών στα κινηματογραφικά multiplex.

Μπράιαν Κράνστον-Mountain Dew

Μια νέα βερσιόν της 'Λάμψης', κάτι που ενδεχομένως να έκανε τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ να βγάζει καπνούς από οργή, με πρωταγωνιστή τον Μπράιαν 'Γουόλτερ Γουάιτ' Κράνστον. Επιεικώς αμφιλεγόμενο το αποτέλεσμα.

Lucky Dog-Weather Tech

Το brand είναι άγνωστό στα μέρη μας, όμως αυτή η διαφήμιση για την πρόληψη του καρκίνου στα αγαπημένα κατοικίδιά μας χτυπά μια ευαίσθητη χορδή.

Loretta-Google

Οι αναμνήσεις ενός προσώπου που αγαπήσαμε, το πέρασμα του χρόνου, μια ιστορία αγάπης που κρατά δεκαετίες και μοιάζει να άρχισε χθες.

Porsche-Η Καταδίωξη

Η Porsche επέστρεψε μετά από 20+ χρόνια στο Super Bowl, με μια διαφήμιση για το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της, μια εκπληκτική μίνι ταινία καταδίωξης, ένα μικρό θαύμα του branded video. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ.

Σαμ Έλιοτ-Doritos

Αρχετυπική φιγούρα καουμπόι, ένας γνήσια 'ψαρωτικός' ηθοποιός με φωνή που βγαίνει από τα έγκατα της γης. Ξεχνάμε λίγο το προϊόν μεν, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι καθηλωτικό.

Τζένιφερ Λοπεζ, Στιβ Βαν Ζαντ, Άλεξ Ροντρίγκες, Πίτμπουλ, DJ Khaled-Hard Rock Cafe

Εδώ έχουμε τον ορισμό της υπέρ-γκλάμορους, υπερπαραγωγής. Ο Βαν Ζαντ (κιθαρίστας της μπάντας του Μπρους Σπρίνγκστιν) συναντά τη Λόπεζ και μια πλειάδα από R&B stars, σε μια μίνι ταινία μυστηρίου με το 'blinky' κόσμημα της JLo και τη χλιδή των Hard Rock Cafe στο επίκεντρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK