Συγχαρητήρια ΑΕΚ σε Παπαβασίλη για το fair play

Συγχαρητήρια ΑΕΚ σε Παπαβασίλη για το fair play

Τα αίματα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπορεί να «ανάβουν» λόγω του πάθους και της προσπάθειας για τη νίκη, όμως όταν παρουσιαστεί ανάγκη το « ευ αγωνίζεσθαι» εφαρμόζεται.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις έτυχε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ΧΑΝΘ πριν λίγες μέρες, όταν ο Παναγιώτης Μεσσήνης τραυματίστηκε και ο προπονητής των Θεσσαλονικέων Αλέξης Παπαβασίλης ζήτησε να διακοπεί το ματς για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον αθλητή της Ένωσης. Η τελευταία με έγγραφο που υπογράφει ο γενικός αρχηγός Κώστας Σταματιάδης και το οποίο απηύθυνε στην ΟΧΕ με κοινοποίηση στη ΧΑΝΘ αποδίδει τα εύσημα στον Παπαβασίλη για την κίνηση του αυτή.

« Η ΑΕΚ συγχαίρει τον προπονητή της ομάδας ΧΑΝΘ κ. Αλέξη Παπαβασίλη για την κίνησή του να ζητήσει διακοπή του αγώνα ΑΕΚ – ΧΑΝΘ από τους διαιτητές αν και η ομάδα του ήταν στην επίθεση και σε πλεονεκτική θέση έτσι ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον αθλητή μας Παναγιώτη Μεσσήνη που ήταν τραυματίας. Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν το άθλημα, ορίζουν την έννοια του ευ αγωνίζεσθαι και όταν συμβαίνουν πρέπει να τυγχάνουν ιδιαίτερης μνείας και τιμής» αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή της Ένωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK