Συγχαρητήρια Σαββίδη στην ομάδα βόλεϊ

Με μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης συνεχάρη την ομάδα βόλεϊ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια Σαββίδη στην ομάδα βόλεϊ

Αναλυτικά:

"Μόνο συγκίνηση και υπερηφάνεια μπορεί να αισθανθεί όποιος παρακολούθησε στενά την προσπάθεια του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του Πρωταθλήματος! Αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση, τον προπονητή, τους παίκτες και σε όσους συνέβαλαν ώστε να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην κορυφή του αθλήματος στην Ελλάδα με κερδισμένους δυο τίτλους!

Μέσα από σκληρή προσπάθεια και συγκλονιστικές εμφανίσεις η ομάδα έγραψε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της και στην ιστορία του αθλητισμού της Θεσσαλονίκης! Ακόμη μεγαλύτερο κέρδος είναι η στήριξη που κατάφεραν να κερδίσουν από τον κόσμο, που κι εκείνος με τη σειρά του έχει μεγάλο μερίδιο στην πορεία των τελικών".

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ: "Ο ΑΣ ΠΑΟΚ συγχαίρει τα παιδιά του βόλεϊ, τον προπονητή και όλα τα στελέχη για την περήφανη κατάκτηση του νταμπλ.Γράψατε το όνομα σας με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Πολλά συγχαρητήρια επίσης στον υπεύθυνο του τμήματος και φίλο Γιώργο Ανδρέου".

Συγχαρητήρια και από τους βετεράνους

Σε ανακοίνωσή τους οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ αναφέρουν: "Ο σύνδεσμος βετεράνων παικτών του ΠΑΟΚ συγχαίρει την ομάδα βόλει για τo πανάξιο νταμπλ, πρώτο στην ιστορία του συλλόγου, το οποίο ανυψώνει το ηθικό όλων των οπαδών του ΠΑΟΚ. Εύχεται την συνέχιση των επιτυχιών σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο και φυσικά αυτή η ομάδα να αποτελέσει φωτεινό φάρο για όλα τα τμήματα του συλλόγου και την ποδοσφαιρική ομάδα".

Το tweet της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK