"Συγγνώμη από τον κόσμο μας"

Συγγνώμη από τους οπαδούς τους που ταξίδεψαν ως την Πάτρα, τους συμπαραστάθηκαν θερμά και εν τέλει τους είδαν να χάνουν το Κύπελλο, ζήτησαν ο Γιάννης Αρβανίτης και ο Χριστόφορος Μπακαούκας, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ.

"Συγγνώμη από τον κόσμο μας"

Γιάννης Αρβανίτης: « Ήταν ένας ωραίος τελικός, ντέρμπι μέχρι το τέλος. Δυστυχώς σήμερα δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και αυτό μας στοίχισε. Ξέραμε ότι θα παίξουν ρόλο η άμυνα και οι αντεπιθέσεις. Δυστυχώς όταν μας δόθηκε η ευκαιρία να ηγηθούμε στο σκορ δεν το καταφέραμε, αυτό κοστίζει και κοστίζει πολύ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, συγχαρητήρια στην Πάτρα για τη διοργάνωση. Ευχαριστώ τον κόσμο της ΑΕΚ και ζητάω συγνώμη που τους στενοχωρήσαμε, σέβομαι τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Για την παρουσία των τερματοφυλάκων του: « Έχουμε λίγα σουτ που ευθύνεται ο Κουλούρης. Χρεωθήκαμε πολλά δίλεπτα, πολλή ώρα παίξαμε με παίκτη λιγότερο. Η αλήθεια είναι ότι ίσως έπρεπε να βάλω τον Καφφάτο περισσότερο αλλά μπορεί να έμπαινε μέσα και να ήταν χειρότερος. Δεν ξέρει κανείς, ίσως και να έκανα λάθος»

Χριστόφορος Μπακαούκας: « Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο και να πω ότι αναλαμβάνουμε εμείς οι παίκτες την ευθύνη. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο παθιασμένος και κέρδισε δίκαια. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό από την πλευρά μας, και ο ΠΑΟΚ μας δημιούργησε προβλήματα με την προωθημένη άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια. Κάποιος πρέπει να περάσει καλά και κάποιος να πονέσει και δυστυχώς πονέσαμε εμείς. Το όνομα μου έχει ακουστεί αρκετά, παρά το γεγονός ότι το άθλημα μας δεν είναι δημοφιλές και είμαι ο πρώτος που θα πρέπει να αναλάβει ευθύνες και να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ»

News 24/7

24MEDIA NETWORK