Συμφωνία ΠΑΟΚ με Stoiximan.gr

Παρουσιάστηκε την Δευτέρα (1/12) στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, κάτω από την θύρα 7 του γηπέδου της Τούμπας, η χορηγική συμφωνία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ με την στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.gr.

Συμφωνία ΠΑΟΚ με Stoiximan.gr

Η συνεργασία θα έχει ισχύ για ένα χρόνο, με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά της εταιρείας για ακόμη έναν και εκτός της διαφήμισηςτου Stoiximan.grμέσω του μπροστινού μέρους της φανέλας του Δικεφάλου, η συμφωνία θα αφορά και το όνομα της ομάδας, που από εδώ και πέρα θα προσφωνείται Stoiximan ΠΑΟΚ.

Αρχικά, πήρε τον λόγο ο έφορος του τμήματος χάντμπολ, Γρηγόρης Πετρίδης: “Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία. Η χορηγία αυτή θα είναι η έναρξη των σχέσεων με μία δυνατή και καλή εταιρεία. Σήμερα θέλουμε να είναι, απλώς, το ξεκίνημα. Καλοσωρίζω την εταιρείαStoiximan.grστον κορυφαίο σύλλογο, έναν σύλλογο που κλείνει φέτος 89 χρόνια ζωής, έναν σύλλογο με εκατοντάδες προπονητές και παίκτες. Οι οικονομικοί μας πόροι μας έρχονται, κυρίως, από την ΠΑΕ και θα μας βοηθήσει πολύ αυτή η συμφωνία στην προσπάθειά μας να διαδώσουμε το άθλημα, γιατί ο ΠΑΟΚ έτσι κι αλλιώς είναι γνωστός".

Ο αρχηγός του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης, επεσήμανε: "Από την πλευρά των παικτών θέλω να ευχαριστήσω τον εκπρόσωπο της εταιρείας, τον κ. Κωνσταντόπουλο, για την μεγάλη βοήθεια που θα μας προσφέρει. Εμάς το καθήκον μας είναι να παρουσιαζόμαστε αντάξιοι στο γήπεδο και είμαι σίγουρος ότι οι συναθλητές μου δεν θα εμπλακούν με την εταιρεία, τουλάχιστον, στο κομμάτι του χάντμπολ".

Ο εκπρόσωπος της εταιρείαςStoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος απ' αυτή τη συμφωνία, είναι μεγάλη μας τιμή που συνεργαζόμαστε με τον ΠΑΟΚ. Η συνεργασία μέσω του ονόματος θα θέλαμε να είναι η αρχή μίας γενικότερης συνεργασίας. Η αρχή της εταιρείας μας είναι να στηρίζουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό μέσω ενός προγράμματος κοινωνικής ευθύνης και θα είναι μία συνεργασία με αμοιβαία οφέλη. Θέλουμε να αναδείξουμε το άθλημα του χάντμπολ και τα προβλήματά του, εμείς θέλουμε την εμπλοκή των αθλητών στο κομμάτι της προώθησης του υπεύθυνου στοιχηματισμού. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία. Από την στιγμή που με προσέγγισαν δεν το σκέφτηκα καθόλου, συζήτησα με την διοίκηση, κάναμε την προτασή μας και έγινε δεκτή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK