Συμπληρώνει εικοσαετία και το γιορτάζει

Συμπληρώνει εικοσαετία και το γιορτάζει
Ημέρα γιορτής και αναμνήσεων θα είναι η Τετάρτη (14/09) για την Ορεστιάδα. Η ομάδα της ακριτικής πόλης ετοιμάζει εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από την πρώτη συμμετοχή της στην Α1 κατηγορία και το παρών αναμένεται να δώσουν πολλά στελέχη της Δημοτικής και Νομαρχιακής αρχής της περιοχής, βουλευτές του νομού, αλλά και όλοι όσοι διετέλεσαν πρόεδροι του συλλόγου. Επίσης, έχουν προσκληθεί ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Θανάσης Μπελιγράτης, οι πρόεδροι των ομάδων της Α1 και το προεδρείο της Λίγκας. Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση της ομάδας 2005-2006.

Στον αγωνιστικό τομέα, η παρουσία των «πρασίνων» στην Τουρκία, όπου έδωσαν δύο φιλικά παιχνίδια με την Μπουγιούκ Σεχίρ, ολοκληρώθηκε με… ισοπαλία, αφού πέτυχαν μία νίκη και μία ήττα. Και τα δύο ματς επισκιάστηκαν από ισάριθμους τραυματισμούς. Στο πρώτο ο Θοδωρής Μποζίδης υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού, ενώ στο δεύτερο ο Δημήτρης Βλασακίδης αισθάνθηκε τράβηγμα στην ωμοπλάτη.

Λόγοι ανησυχίας πάντως δεν υπάρχουν και τόσο ο έμπειρος πασαδόρος, όσο και ο λίμπερο της Ορεστιάδας θα δώσουν κανονικά το παρών στο τουρνουά «Σωτήρης Τσερκέζης» (16-18/09). Αντίθετα, απουσία από τη διοργάνωση θα πάρει ο Ηρακλής, ο οποίος απέσυρε τη συμμετοχή του και το κενό του θα καλύψει η βουλγάρικη Λέφσκι Σόφιας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK