Συνάντηση με Διαθεσόπουλο οι πολίστες

Το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των διεθνών που απείχαν από τις προπονήσεις με τον πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο. Την Τετάρτη η οριστική απόφασή τους.

Συνάντηση με Διαθεσόπουλο οι πολίστες

Το πρώτο βήμα για τη λύση του προβλήματος που προέκυψε στην εθνική ομάδα πόλο των ανδρών έγινε το μεσημέρι της Τρίτης. Οι πολίστες που απείχαν από τις προπονήσεις είχαν συνάντηση με το Δημήτρη Διαθεσόπουλο.

Η συζήτηση των δύο πλευρών έγινε σε καλό κλίμα και σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόβλημα που είχε προκύψει αφορούσε τα οδοιπορικά των αθλητών. Τα οικονομικά δεδομένα της Ομοσπονδίας ήταν στενά και δεν υπήρχε σχετική πρόβλεψη.

Η ΚΟΕ δεσμεύτηκε πως εάν η τελική επιχορήγηση που θα έμπαινε στα ταμεία της θα έφτανε τα στα περσινά επίπεδα τότε θα έδινε τα ίδια ακριβώς οδοιπορικά στους πολίστες. Τελικά η επιχορήγηση που δόθηκε ήταν η ίδια και πλέον αναμένουμε το επόμενο βήμα. Παράλληλα, ο υφυπουργός αθλητισμού, κ. Ανδριανός, είχε ενημερωθεί για το θέμα και ζήτησε να δοθεί λύση ώστε οι 11 πολίστες που απείχαν να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Πλέον, μετά τη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές αναμένεται και η οριστική απόφαση των πολιστών. Η επιθυμία για να βοηθήσουν την εθνική ομάδα είναι δεδομένη και αναμένεται να βάλουν το καλό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος πάνω από όλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK