Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Παγκόσμιο

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Παγκόσμιο
Με μεγάλη επιτυχία τόσο στον οργανωτικό όσο και στον αγωνιστικό τομέα ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή ο πρώτος διεθνής αγώνας Υπερπήδησης Εμποδίων, Athens CSI2*, που διεξήχθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο στο πλαίσιο του Alpha Private Bank Παγκοσμίου Κυπέλλου Ιππασίας.

Τέσσερα συνολικά μετάλλια, εκ των οποίων το 1 χρυσό, δύο χάλκινα και 1 ασημένιο και αρκετές θέσεις μέσα στη εξάδα ήταν ο απολογισμός των Ελλήνων αθλητών στο διεθνή αγώνα. Η Ελίνα Κυριακού χάρισε στην Ελλάδα το μοναδικό της χρυσό μετάλλιο χθες Κυριακή. Μεγάλοι πρωταγωνιστές των αγώνων ήταν οι Γερμανοί, οι οποίοι πήραν συνολικά 11 μετάλλια, εκ των οποίων τα τέσσερα χρυσά, τα τρία ασημένια και τα τέσσερα χάλκινα. Ακολούθησαν στην κατάταξη των μεταλλίων οι Αυστριακοί που πήραν 8 μετάλλια, 4 χρυσά και 4 ασημένια. Το σημαντικότερο όμως αγώνισμα κέρδισε η Ιρλανδία με τον Cameron Hanley και τον Hippica Kerman να κάνουν τρεις άπταιστες διαδρομές στον κανονικό γύρο και στους δύο αγώνες διαβάθμισης.

Οι προετοιμασίες πάντως στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας συνεχίζονται, καθώς ακολουθούν τα δύο πολύ σημαντικά Παγκόσμια Κύπελλα, αυτό της Υπερπήδησης Εμποδίων, Athens CSIO4*-W από την Πέμπτη 6 έως και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και αυτό της Ιππικής Δεξιοτεχνίας Athens CDI3*-W από την Παρασκευή, 7 έως και την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2005.

Από σήμερα αναμένονται στο Μαρκόπουλο τα άλογα και οι ιππείς που θα πάρουν μέρος στους αγώνες εμποδίων και δεξιοτεχνίας.

Στο Athens CSIO-W θα λάβουν μέρος συνολικά 18 χώρες από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους οι Η.Π.Α, το Μεξικό, η Ιαπωνία και η Σουηδία, εκ των οποίων οι 10 με πλήρεις ομάδες, που θα συμμετάσχουν και στο Ομαδικό Αγώνισμα του Κυπέλλου Εθνών της Παρασκευής, 7 Οκτωβρίου 2005. 23 Έλληνες ιππείς θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εμποδίων, ανάμεσά τους οι δύο αμαζόνες μας, Εμμανουέλλα Αθανασιάδη και Δανάη Τσάτσου, που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Στο Athens CDI3*-W θα συμμετάσχουν 5 χώρες, ανάμεσά τους η Ιταλία, η Ρωσία και η Βουλγαρία. Η Ελλάδα θα πάρει μέρος με 9 ιππείς και αμαζόνες, ανάμεσά τους η φετινή Πρωταθλήτρια Ενηλίκων, Τζοάννα Γεωργοπούλου και η 3η Πρωταθλήτρια Ενηλίκων 2005 Κατερίνα Λω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK