Συστέγαση ΚΑΕ - Ερασιτέχνη

Το σχέδιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θέλει τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να λειτουργεί ρολόι, στα πρότυπα της "πράσινης" ΚΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER FOODS Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την συνάντηση με τον Γενικό γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν, σε ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018.
(EUROKINISSI SPORTS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER FOODS Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την συνάντηση με τον Γενικό γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν, σε ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018. (EUROKINISSI SPORTS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) ΕUROKINISSI

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν ενεπλάκη στον Ερασιτέχνη για να τον αφήσει να λειτουργεί στον αυτόματο. Θέλει καθετί που συμβαίνει να έχει στρατηγική και στόχευση. Απαιτεί οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Στα σύγχρονα πρότυπα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τον οποίο η λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα αποτελεί μπούσουλα.

Προφανώς γι' αυτό θέλει οι ομάδες που "τρέχουν" τα πρότζεκτ να συνυπάρχουν. Για ν' αλληλοσυμπληρώνονται. Αναζητείται μάλιστα από τα στελέχη κοινός χώρος προκειμένου να στεγαστούν παρέα και να μην χάνεται χρόνος στις συνεννοήσεις.

Οι συνεχείς συσκέψεις που γίνονται αφορούν όλα τα τμήματα και τους τους ανθρώπους τους (προπονητές, αθλητές). Μένει πλέον να δούμε τις αποφάσεις, πέρα απ' αυτές που έχουν ήδη παρθεί για το ανδρικό τμήμα του βόλεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ