"Τα έχασαν από την τρομερή ατμόσφαιρα του Ολυμπιακού"

Ο Θοδωρής Βλάχος μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης (7-4) του Ολυμπιακού κόντρα στην Όρβοσι στο Champions League του πόλο.

"Τα έχασαν από την τρομερή ατμόσφαιρα του Ολυμπιακού"

Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη μετά την επικράτηση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην ουγγρική Όρβοσι.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για τον αν φοβήθηκαν το ξεκίνημα:" Μας τρόμαξε το δύο στα δύο που είχαν στην αρχή οι Ούγγροι. Στη συνέχεια όμως τα πήγαμε άριστα στην άμυνα μας που είναι το μεγάλο μας όπλο. Είχαμε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακας μας, τον Πάβιτς οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς αλλά όλη η ομάδα τα πήγε πολύ καλά".

Για το αν υπήρχε άγχος: "Υπήρχε άγχος γιατί η νίκη θα μας πήγαινε προς τα πάνω και η ήττα προς τα κάτω. Αυτό μας άγχωσε καθώς είχαμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα η οποία είχε άγνοια κινδύνου. Σε μια τρομερή ατμόσφαιρα βρήκαμε λύσεις και οι αντίπαλοι τα έχασαν".

Για την θέση στη συνέχεια: "Πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι σαν τελικό. Έχουμε μεγάλο κίνητρο. Είμαστε στο Final 6, τολμώ να το πω αυτό και διεκδικούμε το Final 4".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK