Τα "ερυθρόλευκα" συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και η καταδίκη των επεισοδίων

Η αντίδραση του επίσημου Ολυμπιακού μετά τα όσα έγιναν στον πέμπτο τελικό της Volley League αποτελεί παράδειγμα ψυχραιμίας και αντιμετώπισης των καταστάσεων.

VOLLEY LEAGUE / 5ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
VOLLEY LEAGUE / 5ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ανακοίνωση με πλειάδα μηνυμάτων και πολλαπλούς αποδέκτες εξέδωσε η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Κόντρα στο ρεύμα της εποχής, οι "ερυθρόλευκοι" από τη μία συγχαίρουν τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου και από την άλλη αναζητούν τα αίτια του αποτυχημένου φινάλε στη σεζόν προκειμένου ν' αποδώσουν ευθύνες με τη χαρακτηριστική φράση "ουδείς αναντικατάστατος". Ταυτόχρονα ψέγουν εκείνους που αντέδρασαν εκτός ορίων μετά την απώλεια του τίτλου προκαλώντας ταραχές και εκτεταμένες ζημιές στο κλειστό γυμναστήριο.

" Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. συνεδρίασε έκτακτα σήμερα στις 15:00 με αποκλειστικό θέμα την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος.

Μετά από αναλυτική συζήτηση μεταξύ των μελών Διοίκησης αποφασίσθηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

1. Να αποδοθούν δημόσια συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος στην ιστορία του, στην ΕΣΑΠ για τη διοργάνωση και στους διαιτητές του αγώνα. Η νίκη του ΠΑΟΚ οφείλεται μόνο στη δική μας απαράδεκτη αγωνιστική απόδοση, λόγω έλλειψης συγκέντρωσης, πάθους και αγωνιστικότητας των αθλητών μας.

2. Άμεσα θα αναζητηθούν , σε κάθε επίπεδο εντός της ομάδας, οι ευθύνες που για μια ακόμη χρονιά χάνεται το πρωτάθλημα, με ανεξήγητα αθλητικά ερμηνεύσιμα κριτήρια. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος.

3. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π θα επιστρέψει από την επόμενη σεζόν στο θρόνο του Αυτοκράτορα του αθλήματος, ο οποίος είναι στολισμένος με τους εξής 52 τίτλους: 27 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 17 Κύπελλα Ελλάδας, Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης, Τop Teams Cup, 4 League Cup, 2 Σούπερ Καπ Ελλάδας.

4. Καταδικάζουμε απερίφραστα τα απαράδεκτα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά την λήξη του αγώνα και ενώ κατά τη διάρκεια του δεν είχε συμβεί το παραμικρό, αμαυρώνοντας την όμορφη εικόνα της εξέδρας σε όλο το ματς! Οι ελάχιστοι οπαδοί μας, με αυτές τις ενέργειες, «τιμώρησαν» ουσιαστικά αυτό που υποτίθεται ότι αγαπάνε! Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι η ασπίδα του συλλόγου και όχι ο τιμωρός της!"

24MEDIA NETWORK