Τα ...ρέστα τους

Ολα τα λεφτά είναι οι αγώνες της Τετάρτης για το ελληνικό βόλεϊ. Οι δύο εκπρόσωποι μας στο Champions League, Ολυμπιακός και Ηρακλής παίζουν το τελευταίο τους χαρτί contra σε δύο ιταλικές ομάδες για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης, έχοντας ανάγκη μόνο τη νίκη για να πάρουν το "εισιτήριο" για τα playoffs. Οι "ερυθρόλευκοι" δοκιμάζονται στο Τρεβίζο με τη Σίσλεϊ (21:30), ενώ νωρίτερα ο "γηραιός" φιλοξενεί στη Θεσσαλονίκη τη Ματσεράτα (18:30). Οι τελευταίοι αγώνες και οι βαθμολογίες των ομάδων μας

Τα ...ρέστα τους
Όλα ή τίποτα θα τα παίξουν την Τετάρτη ο Ολυμπιακός και ο Ηρακλής για να προκριθούν στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ του Βόλλεϋ. Οι δύο ελληνικές ομάδες χρειάζονται μόνο τη νίκη στις αποστολές που έχουν για την τελευταία αγωνιστική (6η αγωνιστική) των ομίλων, όμως και οι δύο θα έχουν δύσκολο έργο καθώς απέναντί τους έχουν δύο ιταλικές δυνάμεις.

Πιο εύκολα πάντως είναι τα πράγματα για τον Ηρακλή, ο οποίος φιλοξενεί στη Θεσσαλονίκη την Ματσερτάτα (18:30). Οι Ιταλοί ταξίδεψαν στη συμπρωτεύουσα χωρίς του Κορσάνο και Κορβέτα δείχνοντας ότι δεν ενδιαφέρονται για την έκβαση του αποτελέσματος. Εξάλλου δεν έχουν καμία ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση εβρισκόμενοι στην τρίτη θέση του ομίλου. Αυτό φυσικά χαροποιεί τον Αλέκο Λεώνη, καθώς η ομάδα του θα έχει ευκολότερο έργο, όμως ταυτόχρονα προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, αφού πρόκειται για ιταλική ομάδα όντας πάνταεπικίνδυνη.

Οσον αφορά τον Ολυμπιακό, παρά τις τέσσερις συνέχομες νίκες που έκανε στη διοργάνωση πρέπει να πράξει κάτι ανάλογο και μέσα στο Τρεβίζο φιλοξενούμενος της Σίσλεϊ (21:30). Μάλιστα η νίκη του θα πρέπει να είναι "καθαρή" ( 3-0 σετ) καισυνοδευτεί ταυτόχροναμε διαφορά πόντων, καθώς στη Γλυφάδα (1η αγωνιστική)είχε ηττηθείαπό τους Ιταλούς με κατεβασμένα τα χέρια. Αν εν τέλει δεν τα καταφέρει είναι αναγκασμένος να περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων, ώστε να μάθει αν θα συνεχίσει στη διοργάνωση ως καλύτερος δεύτερος.

*** Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι πρώτοι, ενώ στην εξάδα των play off κερδίζει θέση και η καλύτερη δεύτερη.

Δείτε τους τελευταίους αγώνες και τις βαθμολογίες των ομάδων μας

News 24/7

24MEDIA NETWORK