Τα βρήκε και με Μουρ

Μία ανάσα από την ολοκλήρωσης μιας ακόμα σημαντικής μεταγραφής βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, αφού τα έχει βρει σε όλα με τον Τζάρεντ Μουρ, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Τα βρήκε και με Μουρ

Την απόφαση για το θέμα των ξένων περιμένουν με ανυπομονησία στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος είναι πως ήδη έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για την απόκτηση ακόμα δύο ξένων σε περίπτωση που προχωρήσει η αύξηση των ξένων σε τέσσερις από τρεις που είναι σήμερα.

Σε αυτή την περίπτωση ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει ήδη τον έναν από τους δύο ξένους που θα κλείσουν την τετράδα.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζάρεντ Μουρ. Ο Αμερικανός κεντρικός ο οποίος εντυπωσίασε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη παίζοντας και πάλι υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καλμαζίδη.

Ο Μουρ άφησε πέρσι εξαιρετικές εντυπώσεις με την πράσινη φανέλα και ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας. Ειδικά μετά την άφιξη του Καλμαζίδη έγινε ένα εξαιρετικό όπλο για τον Παναθηναϊκό προσφέροντας σε επίθεση, μπλοκ και σερβίς.

Το μόνο που απομένει για να προχωρήσει η συμφωνία είναι να περάσει η αλλαγή του αριθμού των ξένων. Εάν αυτό δεν συμβεί τότε ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει έναν ακόμα ξένο ακραίο και θα κλείσει έτσι την τριάδα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK