Τα Winter Challenge επιστρέφουν αυτή τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον με τρία ΣΚΟΡ και επιδότηση του ΓΚΑΝΙΑΝ

Τα Winter Challenge επιστρέφουν αυτή τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Οι μεγάλες ιπποδρομίες επιστρέφουν με τα Winter Challenge στο Markopoulo Park στην πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Ιουνίου.

Τα Winter Challenge του 2020 δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω του lockdown τον περασμένο Δεκέμβριο και θα διεξαχθούν αυτή τη Δευτέρα 7 Ιουνίου.

Οκτώ δυνατές ιπποδρομίες

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 ιπποδρομίες που θα ξεκινήσουν στις 16:00. Η σειρά των Winter Challenge αποτελείται από τρεις ιπποδρομίες, που διεξαχθούν στην απόσταση των 1.400 μέτρων και στην οποία θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση ίπποι 3, 4 και 5 ετών και άνω.

Στα Winter Challenge των 3ετών (3η ιπποδρομία του προγράμματος) θα λάβουν μέρος επτά ίπποι και θα διεκδικήσουν την νίκη στην πρώτη μεγάλη ιπποδρομία της καριέρας τους. Στα Winter Challenge των 4ετών (5η ιπποδρομία του προγράμματος) οκτώ δυνατοί αντίπαλοι υπόσχονται ένα μοναδικό θέαμα. Επίσης, ξεχωρίζει η 7η ιπποδρομία, το Winter Challenge των 5ετών και άνω με τη συμμετοχή δέκα από τους καλύτερους ίππους του Markopoulo Park.

Οι φίλοι των ιπποδρομιών μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες διαδικτυακά ή μέσω της συχνότητας του Alert TV, καθώς οι ιπποδρομίες στο Markopoulo Park διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Τρία ΣΚΟΡ και επιδότηση ΓΚΑΝΙΑΝ

Εκτός από την πλούσια αγωνιστική δράση, υπάρχει και μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς προσφέρονται τρία ΣΚΟΡ για την πρόβλεψη του νικητή σε συνεχόμενες κούρσες.

Συγκεκριμένα προσφέρονται:

ΣΚΟΡ 4 από την 1η έως την 4η ιπποδρομία

ΣΚΟΡ 4 από την 5η έως την 8η ιπποδρομία

ΣΚΟΡ 6 από την 3η έως την 8η ιπποδρομία

Η επιδότηση του ΓΚΑΝΙΑΝ (σωστή πρόβλεψη του νικητή) συνεχίζεται για όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες με εγγυημένο ποσό 2.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK