ΣΠΟΡ

Τελευταίος θα δοκιμάσει τη MacLaren o Button

Από τη Valencia θα ξεκινήσει και τυπικά τη νέα χρονιά ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Jenson Button. O Άγγλος οδηγός θα είναι ο τελευταίος από τους τρεις οδηγούς της McLaren που θα συμμετάσχει στα επίσημα δοκιμαστικά, αφού θα έρθει σε επαφή με την MP4-25 στις 3 Φεβρουαρίου.

Τελευταίος θα δοκιμάσει τη MacLaren o Button

“Θα δοκιμάσω στις 3 Φεβρουαρίου. Η πρώτη ημέρα είναι για τον Pedro, μετά ο Lewis και την 3η είμαι εγώ”, δήλωσε ο
Button αναφερόμενος στους De la Rosa και Hamilton.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε πως περιμένει με ανυπομονησία την επίσημη πρεμιέρα με τη νέα του ομάδα, έχοντας υπογράψει 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές που αγγίζουν τις 6.000.000 λίρες ετησίως. « Θα είναι η πιο σημαντική ημέρα για τη Formula 1 του 2010, αφού θα δούμε ποιες ομάδες θα είναι ανταγωνιστικές και ποια αυτοκίνητα γρήγορα», συμπλήρωσε ο Button.

Oι δηλώσεις του Άγγλου για τον De la Rosa επιβεβαίωσαν πως ο Ισπανός θα παραμείνει ως τρίτος οδηγός στη McLaren, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να μετακομίζει στη Sauber.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK