Τελικός ξανά για Τζόκοβιτς

Αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του μοναδικού Grand Slam που λείπει από την συλλογή του πραγματοποίησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ του Έρνεστς Γκούλμπις και προκρίθηκε στον τελικό του Ρολάν Γκαρός.

Τελικός ξανά για Τζόκοβιτς

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε του Έρνεστς Γκούλμπις με 3-1 σετ στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός και πήρε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα διεκδικήσει την ευκαιρία να κατακτήσει το μοναδικό Grand Slam που λείπει από την συλλογή του.

Ο Νόλε κέρδισε χωρίς προβλήματα τα δύο πρώτα σετ με 6-3, 6-3, με τον Γκούλμπις ωστόσο να μην το βάζει κάτω και να κατακτά το τρίτο με το ίδιο σκορ. Το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς, με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη μετά από 2 ώρες και 34 λεπτά παιχνιδιού.

Ο Σέρβος εξασφάλισε έτσι για δεύτερη φορά το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα έρθει αντιμέτωπος με τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού που θα προκύψει από την "μονομαχία" του Ράφαελ Ναδάλ και του Άντι Μάρεϊ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK