Τέλος στην κόντρα Briatore-Rossi

Τέλος στην άτυπη κόντρα του με τον Valentino Rossi έβαλε με δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» ο Flavio Briatore.

Τέλος στην κόντρα Briatore-Rossi
Τέλος στην άτυπη κόντρα του με τον Valentino Rossi έβαλε με δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» ο Flavio Briatore. Ο ισχυρός άντρας της Renault είχε εκφράσει τις προηγούμενες ημέρες την δυσαρέσκεια του για την άποψη του Ιταλού παγκόσμιου πρωταθλητή του MotoGP πως όλα στη Formula 1 είναι εύκολα και κάποιοι τον φοβούνται.

« Δεν έχω καμία διαμάχη με τον Rossi. Θεωρώ τη Formula 1 μια σοβαρή δουλειά ενώ εκείνος τα θεωρεί όλα εύκολα. Αυτό για μένα είναι έλλειψη σεβασμού προς όλους εκείνους τους ανθρώπους που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα », τόνισε χαρακτηριστικά ο Flavio Briatore, θέλοντας να εξηγήσει την δυσαρέσκεια του για την συμπεριφορά του Rossi.

Πολλοί θεωρούν πως η είσοδος του 26χρονου Ιταλού θα δώσουν μια άλλη ώθηση στο άθλημα καθώς ο Rossi έχει αποδείξει στο παρελθόν πως μπορεί να αντεπεξέλθει στις συνθήκες ανταγωνισμού της Formula 1. « Εάν είναι όντως τόσο γρήγορος δεν θα είχα πρόβλημα να τον πάρω στην ομάδα μου. Ο Μαραντόνα ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου αλλά δεν ξέρω αν θα ήταν και ο καλύτερος στο βόλεϊ. Δεν αρκεί ότι τα δυο αθλήματα παίζονται με μπάλα », δήλωσε με νόημα ο Flavio Briatore.

News 24/7

24MEDIA NETWORK