ΣΠΟΡ

Τένις με ρυθμούς φόρμουλα 1

Είναι σύνηθες φαινόμενο, οι οδηγοί της φόρμουλα 1 να ασχολούνται και με άλλα σπορ, ως επί το πλείστον ελέω επιθυμίας χορηγών. Όμως αυτή τη φορά, καλούνται να αλλάξουν πεδίο δράσης για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, λίγο πριν την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, τέσσερις οδηγοί θα παίξουν τένις σε ένα τουρνουά τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο ίδρυμα του γεμάτου κοινωνικές ευαισθησίες, Mark Webber.

Τένις με ρυθμούς φόρμουλα 1

Είναι σύνηθες φαινόμενο, οι οδηγοί της φόρμουλα 1 να ασχολούνται και με άλλα σπορ, ως επί το πλείστον ελέω επιθυμίας χορηγών. Όμως αυτή τη φορά, καλούνται να αλλάξουν πεδίο δράσης για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, λίγο πριν την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, τέσσερις οδηγοί θα παίξουν τένις σε ένα τουρνουά τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο ίδρυμα του γεμάτου κοινωνικές ευαισθησίες,
Mark Webber.

Ο Αυστραλός οδηγός της Red Bull Racing επιστράτευσε τους Nick Heidfeld, Alex Wurz και Scott Speed που θα τεθούν αντιμέτωποι με επαγγελματίες άσους της αντισφαίρισης, Paul McNamee, Jason Stoltenberg και Richard Fromberg. Το τουρνουά αυτό θα φέρει τον τίτλο Pit Stop Tennis Pro-Am και θα διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Albert Park, του τεράστιου πάρκου το οποίο περιλαμβάνει και την πίστα της Μελβούρνης.

«Χαίρομαι πολύ που θα κάνουμε αυτή την εκδήλωση και είναι φανταστικό που έχουμε την υποστήριξη οδηγών της φόρμουλα 1 αλλά και Αυστραλών άσων του τένις. Το θέαμα για τον κόσμο είναι εγγυημένο και το σημαντικότερο όλων είναι ότι όλα θα γίνουν προς όφελος παιδιών που έχουν ανάγκη», δήλωσε ο Webber.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK