Το πρωτοσέλιδο της Marca με Μουγκουρούθα αλά... Μαραντόνα!

Με μια ατάκα που έχει συνδεθεί με το μυθικό γκολ του Ντιέγκο Μαραντόνα κόντρα στην Αγγλία, αποφάσισε να... παίξει στο πρωτοσέλιδό της η ισπανική "Marca", με αφορμή την κατάκτηση του Γουίμπλεντον από την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα (PHOTO).

Το πρωτοσέλιδο της Marca με Μουγκουρούθα αλά... Μαραντόνα!

Μόλις 77 λεπτά χρειάστηκε η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα για να κάμψει την αντίσταση της Βένους Γουίλιαμς στον τελικό του μονού γυναικών στο Γουίμπλεντον. Η Ισπανίδα τενίστρια έκανε επίδειξη δύναμης και επικράτησε με 7-5, 6-0 της Αμερικανίδας και στέφθηκε... βασίλισσα του τουρνουά!

Όπως ήταν φυσικό ο ισπανικός (αλλά και ευρωπαϊκός) Τύπος την αποθέωσε, όμως το καλύτερο πρωτοσέλιδο ήταν της "Marca".

Οι Ισπανοί συνάδελφοι επέλεξαν να... παίξουν στο πρωτοσέλιδο με την πασίγνωστη ατάκα που είχε χρησιμοποιήσει ο σπίκερ που μετέδωσε το γκολ του Μαραντόνα κόντρα στην Αγγλία για τα προημιτελικά του Μουντιάλ του 1986, ένα γκολ που θεωρείται (δικαίως) ως το καλύτερο που μπήκε ποτέ στη διοργάνωση. Η ατάκα φυσικά ήταν "De que planeta viniste" (σ.σ. απο ποιον πλανήτη ήρθες;), την οποία είχε χρησιμοποιήσει για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ τώρα το ίδιο έκανε η "Marca" για την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα!

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Ακούστε την επική περιγραφή στο σπουδαίο γκολ του Μαραντόνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK