Τέταρτος τελικός σε πέντε χρόνια για τον Ολυμπιακό!

Πλώρη για την κατάκτηση της τρίτης ευρωκούπας της έβαλε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού χάρη στην επιβλητική νίκη επί της Πάντοβα με 10-4 στον ημιτελικό του Len Trophy!

Τέταρτος τελικός σε πέντε χρόνια για τον Ολυμπιακό!

Συνεπής στα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού της η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, προκρίθηκε με περίσσια άνεση στον τελικό του Len Trοphy, που φιλοξενείται στην Ισπανία, και το Σάββατο (15:00) θα παλέψει (με αυξημένες πιθανότητες) για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η ιταλική ομάδα, κάτοχος της κούπας, αποκαθηλώθηκε εύκολα από την ομάδα του Χάρη Παυλίδη, παρά το γεγονός πως σκόραρε πρώτη και πέρασε ξανά 2-1. Καλά διαβασμένες και προετοιμασμένες οι ερυθρόλευκες, γύρισαν πολύ εύκολα την κατάσταση και από τη στιγμή που προηγήθηκαν 3-2 πήραν ψυχολογία και δεν έχασαν ποτέ τον έλεγχο!

Μάλιστα με επτά σερί γκολ ξέφυγαν 8-2 και τελείωσαν πρόωρα τον αγώνα, αφού δεν ήταν δυνατόν να κινδυνεύσουν σ' ένα οκτάλεπτο!

Αυτή είναι η τέταρτη φορά την τελευταία 5ετία που ο Ολυμπιακός προκρίνεται στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το 2014 κατέκτησε το Len Thophy, το 2015 πήρε την Ευρωλίγκα, ενώ το 2017 έχασε στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK