Θεοδωρόπουλος: "Η Εθνική πρέπει να έχει συνέχεια με νέα πρόσωπα"

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (29/11) στο κολυμβητήριο του Ζαππείου το δεύτερο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας ανδρών.

Θεοδωρόπουλος: "Η Εθνική πρέπει να έχει συνέχεια με νέα πρόσωπα"

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (29/11) στο κολυμβητήριο του Ζαππείου το δεύτερο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας ανδρών. Δύο από τους πολίστες που έλαβαν μέρος σε αυτό, ο Φίλιππος Καραμπέτσος και ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκαν στον σκοπό της ύπαρξης των καμπ.

« Στο συγκεκριμένο καμπ έγιναν ορισμένες μετρήσεις φυσικής κατάστασης και δώσαμε βαρύτητα σε κάποια πράγματα τα οποία αφορούν το πώς πρέπει να λειτουργούμε μέσα στον αγώνα, με βάση το νέο τρόπο παιχνιδιού και ανάπτυξης που επιβάλλουν οι νέοι κανονισμοί, οι οποίοι εφαρμόστηκαν πρόσφατα. Αυτό που προέχει είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και να πιστέψουμε ότι η τρίτη θέση που κατακτήσαμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το καλοκαίρι, ήταν απλά η αρχή και μπορούμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Υπάρχει ενθουσιασμός, διάθεση και όρεξη για δουλειά και διακρίσεις » δήλωσε ο τερματοφύλακας του Εθνικού.

Από την πλευρά του, ο περιφερειακός του Ολυμπιακού επεσήμανε: « Ο σκοπός αυτών των καμπ είναι για να διατηρηθεί η συνοχή της ομάδας. Το συγκεκριμένο είχε νέους παίκτες, κάτι το οποίο είναι σωστό. Η Εθνική ομάδα πρέπει να έχει συνέχεια και να μην στηρίζεται σε πρόσωπα, αλλά στη συνολική προσπάθεια, όπως άλλωστε ισχύει και τώρα. Μπορεί για τον οποιοδήποτε λόγο κάποιος παίκτης να μην μπορέσει να μετάσχει σε μία διοργάνωση. Επομένως πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και ο βασικός στόχος αυτών των συναντήσεων είναι για να δοκιμαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες γίνεται. Σε λίγο καιρό έχουμε τα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και γενικότερα η Εθνική ομάδα έχει μπροστά πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα και φέτος. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για τις διοργανώσεις αυτές και να αποδεικνύουμε το υψηλό επίπεδο της ελληνικής υδατοσφαίρισης ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK