Θετική αλλά κουραστική η παρουσία στα Σκόπια

Θετική αλλά κουραστική η παρουσία στα Σκόπια

Με μεγάλη ανυπομονησία θα πρέπει να περιμένουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης (14/09), όταν θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη μετά από επτά ημέρες παραμονής στα Σκόπια για φιλικά παιχνίδια. Κι αυτό διότι στο εν λόγω διάστημα ο «δικέφαλος του Βορρά» έδωσε έξι ματς, εκ των οποίων τα τρία στο πλαίσιο του τουρνουά της Στρούμνιτσα και τα υπόλοιπα με τη Ραμποντίσκι Σκοπίων. Ο απολογισμός ήταν θετικότατος, αφού πέτυχε τέσσερις νίκες.

Πιο αναλυτικά, στο τουρνουά της Στρούμνιτσα, στο οποίο συμμετείχε η ομώνυμη ομάδα, η πρωταθλήτρια Σερβίας Μπούντουτσνοστ και η Εθνική Αιγύπτου, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την πρώτη θέση, χάνοντας μόνο από τους Αφρικανούς. Στα φιλικά με την πρωταθλήτρια Σκοπίων επικράτησε στα δύο πρώτα με 3-1 και 3-2 σετ και ηττήθηκε στο τελευταίο στο τάι μπρέικ.

« Νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που έπαιξαν έξι παιχνίδια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ο κ. Μπογκογιέφσκι κι εγώ βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και τώρα μπορώ να πω ότι έχουμε μια πλήρη εικόνα για την ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο, όμως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και η δουλειά θα συνεχιστεί επί ελληνικού εδάφους » δήλωσε ο βοηθός προπονητή, Γιάννης Μέλκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK