Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ Ελληνίδα κολυμβήτρια!

Δύο θετικά δείγματα Ελλήνων αθλητών βρέθηκαν σε έλεγχο αντιντόπινγκ με το πρώτο να ανήκει σε Ελληνίδα κολυμβήτρια που βρίσκεται στο Ρίο και το δεύτερο σε αθλητή που θα αγωνιζόταν στους Παρολυμπιακούς Αγώνες.

Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ Ελληνίδα κολυμβήτρια!

Με αρνητικό τρόπο ξεκίνησε η ελληνική εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Μία από τις κολυμβήτριες οι οποίες θα εκπροσωπούσαν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες βρέθηκε θετική σε έλεγχο αντιντόπινγκ.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της ελληνικής αποστολής πέρασαν από τον σχετικό έλεγχο του ΕΣΚΑΝ πριν την αναχώρηση της αποστολής και το πρώτο δείγμα μιας αθλήτριας της κολύμβησης βρέθηκε θετικό.

Τα μέλη της ελληνικής αποστολής έχουν ενημερωθεί με την αθλήτρια να αποχωρεί από το Ολυμπιακό Χωριό και να διαμένει προσωρινά σε ξενοδοχείο, ενώ αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στην Αθήνα. Παράλληλα, αναμένεται και το αποτέλεσμα του δεύτερου δείγματος.

Την ίδια ώρα θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας βρέθηκε αθλητής που έχει πιάσει το όριο πρόκρισης για του Παρολυμπιακούς Αγώνες. Την είδηση επιβεβαιώνει και η ελληνική Παρολυμπιακή επιτροπή χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

"To αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στο Ρίο, ανακοινώνει την ύπαρξη θετικού πρώτου δείγματος σε μέλος της αποστολής, κατά τη διάρκεια ελέγχου ντόπινγκ που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουλίου στην Αθήνα.

Η ΕΟΕ είχε ζητήσει τον έλεγχο όλων των Ελλήνων αθλητών που παίρνουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το συγκεκριμένο μέλος έχει αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK