Θετικό το πρώτο...ξεμούδιασμα

Θετικό το πρώτο...ξεμούδιασμα

Οι απουσίες των Ντάντε, Μαρτσελίνιο και Γκόμεζ δεν επηρέασαν στο ελάχιστο τον Παναθηναϊκό να σημειώσει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στο τουρνουά της Λευκωσίας, στο οποίο πήρε μέρος το Σαββατοκύριακο (17-18/09).Παρά τηχαμηλή δυναμικότητα των υπόλοιπων τριών ομάδων του τουρνουά (ΑΠΟΕΛ, Παφιακός και Κάζιτς Μπάρτσικα - Ουγγαρία), ο Χαβιέ Βέμπερ έβγαλε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αφομοίωση των οδηγιών του από την πλευρά των παικτών.

"Οι παίκτες μου ενήργησαν όπως ακριβώς είχαμε πει. Η προσπάθειά τους με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Πήγαμε πολύ καλά στο μπλοκ και την άμυνα. Χαίρομαι που η προετοιμασία κυλάει όπως την έχουμε σχεδιάσει", ήταν τα λόγια του Αργεντινού τεχνικού.

Το Σάββατο οι "πράσινοι" επιβλήθηκαν με 3-0 σετ (25-17, 25-18, 25-23) του νταμπλούχου Κύπρου, ΑΠΟΕΛ και την Κυριακή νίκησαν με το ίδιο σκορ (25-16, 30-28, 25-17) την ουγγρική ομάδα.Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Θόδωρος Μπάεφ ο οποίος μαζί με τον Στάθη Ντονά ήταν οι κορυφαίοι του "τριφυλλιού" και στα δύο ματς.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται τη Δευτέρα (19/09) στην Αθήνα και σε αυτή θα ενσωματωθεί και ο Ερνάντο Γκόμεζ. Το βράδυ της Τετάρτης αναμένονται στην πατρίδα μας οι Ντάντε και Μαρτσελίνιο οι οποίοι γυρίζουν θριαμβευτές από το πρωτάθλημα Νότιας Αμερικής όπου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο νικώντας με 3-1 σετ στον τελικό τη Βενεζουέλα. Ο Ντάντε αναδείχθηκε καλύτερος επιθετικός της διοργάνωσης και ο Μαρτσελίνιο βρέθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους πασαδόρους και σέρβερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK