Τι είπε ο πρόεδρος του Πανελληνίου στο Ραδιόφωνο 247 για τις καταγγελίες Παφίλη

Ο Χαραλάμπος Παπαδόπουλος μίλησε στο Ραδιόφωνο 247 και διέψευσε τις καταγγελίες που έκανε ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης περί ρατσιστικών επιθέσεων στον Πανελλήνιο.

Τι είπε ο πρόεδρος του Πανελληνίου στο Ραδιόφωνο 247 για τις καταγγελίες Παφίλη

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Χαραλάμπος Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή "Νίκη στην Contra" στο ραδιόφωνο 247 για όσα κατήγγειλε επισήμως ο Βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης.

Αναλυτικά

Τα περί επιθέσεων είναι ψέματα. Ούτε έγινε επίθεση, ας έρθει κάποιος με επώνυμη καταγγελία να μας πει και να μιλήσει σε αυτούς που του έκαναν επίθεση. Υπάρχει κάποια καταγγελία, υπάρχει κάποια αγωγή; και το χαρτί που στείλαν το εξώδικο ήταν ανυπόγραφο. Έλεος.

Ας έρθει κάποιος και ας κάνει μήνυση για κάποιον που του κανε bullying. Τον πέταξε έξω και τον κακοποίησε. Γιατί δεν βάζετε κάποιος να κάνει μήνυση; Εμείς δεχτήκαμε το bullying. Ας βρεθεί ένας, ένας απο όλους αυτούς να πει εμένα ο τάδε, γνωστοί είμαστε όλοι. Εγω με τους υπαλλήλους που έχουμε, τον Αποστόλη τον φύλακα, τη Γιώτα στη γραμματεία, τη Βάσω, απο αθλητές τους ξέρω. Γιατι εγώ είμαι απο τα σπάργανα του Πανελληνίου. Ας βρεθει ενας να υποδείξει κάποιον που τον κακοποίησε και του έκανε bullying. Με ονόματα και να του κάνει μήνυση και εγώ μάρτυρας. Πείτε μου έναν

Θα πουν πράγματα για εμάς, θα διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις. Φιλοξενούμε προσφυγόπουλα απο όλο τον κόσμο, γιατί γι' αυτό πρόκειται. Ο κύριος Πανταζίδης ο οποίος είναι έφορος του μοντέρνου πεντάθλου έβγαλε ένα φοβερό κείμενο και έδειξε τα παιδιά τα οποία φιλοξενούμε. Ένα απο τη Σρι Λάνκα και ένα απο την Κένυα, τα οποία δεν έχουν υπηκοότητα τα οποία τα έχουμε αγκαλιάσει. Είναι ανίερο αυτό που κάνουν και δεν το περίμενα απο τον κύριο Παφίλη. Θα πρέπει να ντρέπεται γι αυτή τη συμπεριφορά. Θα πρέπει να ζητήσει ο κύριος Παφίλης απο αυτόν το σύλλογο συγγνώμη. Συγγνώμη γιατί ξέρει, φέρνει τα παιδιά του, έχει επαφές. Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και όχι να ξεπληρώνει πολιτικά ρουσφέτια και να χαιδεύει ανθρώπους οι οποίοι κινούνταν εναντίον του Πανελληνίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK