Τι λέει το φύλλο αγώνα για το ΑΕΚ-Διομήδης

Επιβαρυντικό για την ΑΕΚ είναι το φύλλο αγώνα του τελικού με τον Διομήδη ο οποίος δεν άρχισε ποτέ λόγω επεισοδίων.

Τι λέει το φύλλο αγώνα για το ΑΕΚ-Διομήδης

Το φύλλο αγώνα αναφέρει: "Πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ οι δύο ομάδες και οι διαιτητές ήταν έτοιμοι να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, στην είσοδο του γηπέδου διακρίναμε συμπλοκή μεταξύ των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας (ΑΕΚ) και της αστυνομίας (ΜΑΤ).

Εγινε χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ άρχισαν να εκσφενδονίζουν πλαστικά καθίσματα και άλλα διάφορα αντικείμενα εναντίον της αστυνομίας και κινήθηκαν εναντίον της αστυνομίας. Κατόπιν αστυνομικοί και φίλαθλοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και έγινε γενική σύρραξη μεταξύ των αστυνομικών και των φιλάθλων της ΑΕΚ.

Στα επεισόδια τραυματίστηκε ένας φίλαθλος της ΑΕΚ. Επειδή λόγω των δακρυγόνων η ατμόσφαιρα ήταν αφόρητη και η κατάσταση επικίνδυνη, οι ομάδες και εμείς αποσυρθήκαμε στα αποδυτήρια. Στις διαβουλεύσεις που ακολούθησαν για τη διεξαγωγή ή μη του αγώνα, ο πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Χατζηϊωάννου μας ανακοίνωσε ό,τι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό, δόθηκε τηλεφωνική εντολή ο αγώνας να μη διεξαχθεί. Ακολουθεί έκθεση".

Τι λέει το φύλλο αγώνα για το ΑΕΚ-Διομήδης

Διαβάστε ακόμη

Δεν άρχισε λόγω επεισοδίων το ΑΕΚ-Διομήδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK