Τηλεοπτική στέγη για Α2 ανδρών και γυναικών

Τηλεοπτική «στέγη» βρήκαν τα πρωταθλήματα της Α2 ανδρών και γυναικών, μετά από τη συμφωνία της Ε.Ο.ΠΕ. με το κανάλι 902. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θανάσης Μπελιγράτης συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή, Στάθη Βαμβέτσο και το στέλεχος του σταθμού, Μαρία Φωτάκη και συμφώνησαν να καλύψουν, σε πρώτη φάση, αγώνες της Α2 ανδρών και γυναικών, ομάδων εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής. Κάθε Σάββατο θα μεταδίδεται ένα παιχνίδι στις 16:00, ενώ ενδέχεται να υπάρχει μετάδοση και την Κυριακή. Επίσης, κάθε Τρίτη απόγευμα (5-6μμ) θα υπάρχει εκπομπή με θέματα που αφορούν το ελληνικό βόλεϊ.

Τηλεοπτική στέγη για Α2 ανδρών και γυναικών
Τηλεοπτική «στέγη» βρήκαν τα πρωταθλήματα της Α2 ανδρών και γυναικών, μετά από τη συμφωνία της Ε.Ο.ΠΕ. με το κανάλι 902. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θανάσης Μπελιγράτης συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή, Στάθη Βαμβέτσο και το στέλεχος του σταθμού, Μαρία Φωτάκη και συμφώνησαν να καλύψουν, σε πρώτη φάση, αγώνες της Α2 ανδρών και γυναικών, ομάδων εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Κάθε Σάββατο θα μεταδίδεται ένα παιχνίδι στις 16:00, ενώ ενδέχεται να υπάρχει μετάδοση και την Κυριακή. Επίσης, κάθε Τρίτη απόγευμα (5-6μμ) θα υπάρχει εκπομπή με θέματα που αφορούν το ελληνικό βόλεϊ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK