Την "έπεσαν" στους παλαιστές του Παναθηναϊκού ΠΑΟΚτσήδες οπαδοί!

Επεισοδιακή η εξέλιξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος πάλης στις Σέρρες, με τον επίσημο Παναθηναϊκό να καταγγέλλει επίθεση από οπαδός του ΠΑΟΚ μέσα στο κλειστό.

Την "έπεσαν" στους παλαιστές του Παναθηναϊκού ΠΑΟΚτσήδες οπαδοί!

Όπως αναφέρει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, μερίδα αγνώστων που ισχυρίζονταν πως ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ, επιτέθηκαν στην αποστολή της ομάδας πάλης στις Σέρρες.

Πρόκειται για έντεκα αθλητές μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του τμήματος που προπηλακίστηκαν μέσα κλειστό που θα γίνονταν οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα τούς έβριζαν και δεν τους άφηναν να καθίσουν στο σημείο που είχε οριστεί. Οι διοργανωτές κάλεσαν την αστυνομία, η οποία δεν είχε μεριμνήσει να έχει δυνάμεις στο χώρο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση " η ομάδα Πάλης του Παναθηναϊκού Α.Ο. ταξίδεψε στις Σέρρες για να κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η ανύπαρκτη οργάνωση και η ελλιπής αστυνόμευση επέτρεψαν σε ανεγκέφαλους, που ισχυρίζονται ότι είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ, να προβούν σε αξιόποινες κακουργηματικές πράξεις εναντίον της αποστολής μας. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες με σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων του. Καλούμε τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους άμεσα πριν να είναι αργά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK