ΣΠΟΡ

Την Πέμπτη η πρεμιέρα του Καλαρά

Το σλάλομ sit ski, το πρώτο από τα δύο αγωνίσματα του αλπικού σκι στα οποία θα συμμετέχει ο Μάκης Καλαράς, πραγματοποιείται την Πέμπτη στο πλαίσιο της 6ης ημέρας των 11ων Χειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων.

Την Πέμπτη η πρεμιέρα του Καλαρά

Στο αγώνισμα, που θα πραγματοποιηθεί στο αλπικό κέντρο Rosa Khutor, είναι προγραμματισμένο να λάβουν μέρος 44 αθλητές από 22 χώρες. Το πρώτο σκέλος του αγωνίσματος θα γίνει στις 16:55, ενώ το δεύτερο θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 19:30, εφόσον δεν υπάρξουν τροποποιήσεις από τους διοργανωτές λόγω των καιρικών συνθηκών.

Στο σλάλομ sit ski λαμβάνουν μεταξύ άλλων ο Καναδός Τζος Ντούεκ και ο Αυστριακός Φίλιπ Μποναντιμάν, οι οποίοι είχαν κατακτήσει το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο στο αντίστοιχο αγώνισμα των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2010 στο Βανκούβερ. Μεγάλος απών του αγωνίσματος, ο Μάρτιν Μπραξεντάλερ, κάτοχος 12 μεταλλίων σε Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες,.

Για τον Έλληνα Παραολυμπιονίκη το σλάλομ αποτελεί μια καλή προθέρμανση ενόψει του “καλού” αγωνίσματός του, του γιγαντιαίου σλάλομ που θα γίνει το Σάββατο (15/3), προτελευταία ημέρα των Αγώνων του Σότσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ