Το "αντίο" του Vettel στη Red Bull (PHOTOS)

Με την επίσκεψη του Sebastian Vettel στο εργοστάσιο του Μίλτον Κέινς επισημοποιήθηκε το τέλος εποχής του στην Red Bull. Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση που παρέθεσαν οι "ταύροι" προς τιμήν του πιλότου που τους γιγάντωσε στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Το "αντίο" του Vettel στη Red Bull (PHOTOS)

Ο Γερμανός πιλότος χαζεύει και ποζάρει με καμάρι μπροστά στην τροπαιοθήκη της Red Bull. Μέχρι το 2009 ήταν άδεια, έκτοτε όμως κατέκτησε τέσσερις φορές τον τίτλο και γνώρισε δεκάδες ατομικές διακρίσεις.

Τα αποχαιρετιστήρια λόγια του Sebastian Vettel σε υπαλλήλους και φίλους των "ταύρων". Μεταξύ άλλων δήλωσε: "Υπάρχουν πολλές ευχάριστες αναμνήσεις από αυτό εδώ το μέρος. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι και είμαι πολύ ευγνώμων για όλα όσα κάνατε για μένα".

Ένα ομοίωμα ταύρου ήταν το πιο χαρακτηριστικό δώρο που έκαναν οι Christian Horner και Adrian Newey στον Γερμανό πιλότο. Ο Horner επεσήμανε ότι η ομάδα θα του χαρίσει κι ένα από τα μονοθέσια που τον οδήγησαν σε τίτλο, αλλά όχι τώρα "για να μην δυναμώσει η Ferrari", όπως είπε χαριτολογώντας.

"Κάθε φορά που ο Sebastian ήταν στο μονοθέσιο, κουβαλούσε όλες τις ελπίδες, όλες τις φιλοδοξίες μας. Γνωρίζαμε πάντα ότι θα τα δώσει όλα. Ήταν ένα πραγματικό προνόμιο". Τάδε έφη Adrian Newey.

Το "ευχαριστώ" της Red Bull στον άνθρωπο που τη γιγάντωσε στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Διαβάστε ακόμη:

Οι πρώτες στροφές του Vettel με τη Ferrari (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK