To απόλυτο εκτός έδρας για Canadiens

To απόλυτο εκτός έδρας για Canadiens

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο που ονειρευόταν εδώ και πολύ καιρό. Επιβεβαίωσε τους διοικούντες την ομάδα, ότι μπορεί να καλύψει το κενό του νούμερο ένα πορτιέρο της ομάδας, του δικού μας Jose Theodore και να αποτελεί εγγύηση σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται.

Ο λόγος για τον 24χρονο Yann Danis, που στην πρώτη του παρουσία κάτω από τα δοκάρια των Canadiens, έκανε 32 αποκρούσεις, δίνοντας την πολύτιμη νίκη στους Montreal Canadiens επί των Atlanta Thrashers με 2-0.

Το συγκρότημα του Claude Julien έχει 4/4 εκτός έδρας. «Το είχα φανταστεί. Ήταν ένα καλό ξεκίνημα για μένα. Η ομάδα μου σκόραρε πρώτη και πήραμε μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη για την συνέχεια. Προερχόμασταν από το σόκ της πρεμιέρας στο γήπεδο μας επί των Ottawa Senators και δεν θέλαμε να μας πάρει από κάτω. Συνεχίζουμε κοιτώντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά» τόνισε ο Danis στην συνέντευξη τύπου.

Ο Danis γράφτηκε στην ιστορία της ομάδας, γίνοντας ο τρίτος τερματοφύλακας που σε ντεμπούτο του πραγματοποιεί shut-out. Πρώτος ήταν ο WayneThomas το 1973 και δεύτερος ο Bob Perreault το 1955. «Ο Danis έκανε καίριες αποκρούσεις εκεί που χρειαζόταν» τόνισε ο αρχηγός των Canadiens, Saku Koivu που σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ο Claude Julien προτίμησε να ξεκουράσει τον δικό μας Jose Theodore, έπειτα από τα συνεχόμενα ντέρμπι. Με την βοήθεια του αμυντικού των Thrashers, Bobby Holik, οι Canadiens κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Jan Bulis μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Χειρότερο ντεμπούτο στο νέο πρωτάθλημα δεν φανταζόταν ο Ilya Kowalchuk που έπεσε στα ρηχά, όπως και όλοι οι παίκτες των Thrashers. «Αισθάνθηκα πολύ καλά που βγήκα για πρώτη φορά στον πάγο σε αγώνα της ομάδας μου. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και ευελπιστούμε σε επόμενες νίκες. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα φέτος. Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα από το Μοντρεάλ και να συγκεντρωθούμε στα υπόλοιπα παιχνίδια. Να δούμε σε βίντεο τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε» τόνισε ο Kowalchuk.

Μετά το παιχνίδι στη Atlanta, οι Canadiens επέστρεψαν ξημερώματα στο Μόντρεαλ αεροπορικώς, καθώς ακολουθούν τέσσερις εντός έδρας αγώνες στο Bell-Centre.

Υπόλοιπα Αποτελέσματα

Washington-Carolina:2-7

Vancouver-Minnesota:0-6

Nashville-Colorado:5-4

Columbus-San Jose :1-4

News 24/7

24MEDIA NETWORK