Το αθλητικό μενού της ημέρας

Πλούσια σε ότι αφορά το αθλητικό κομμάτι είναι η σημερινή μέρα, με το μενού να περιλαμβάνει από Football League και πλέι οφ Super League μέχρι τελικό Εuropa League αλλά και ΑΕΚ. Δείτε αναλυτικά τα κυριότερα αθλητικά γεγονότα της ημέρας και τις ώρες μετάδοσής τους.

Το αθλητικό μενού της ημέρας

"Παράδεισος" για τους απανταχού φίλους του αθλητισμού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή ημέρα. Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το μενού της Τετάρτης (13/5) μαζί με τις ώρες και τους τρόπους μετάδοσης των σημερινών αθλητικών γεγονότων.

Football League - 10η αγωνιστική

Πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε, οι επτά από τις οχτώ ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ βρίσκονται ακόμα μέσα στο "παιχνίδι" της ανόδου, με τον ενδιαφέρον για την τελική κατάταξη να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Δείτε τα παιχνίδια της αγωνιστικής:

Ολυμπιακός Βόλου - Φωστήρας 17:00 OTE Sport 4

Ηρακλής Ψαχνών - Αιγινιακός 17:00 OTE Sport 5

Κέρκυρα - Νίκη Βόλου 19:30 OTE Sport 5

Ηρακλής - Χανιά 19:30 OTE Sport 2

Super League - πλέι οφ

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τη "μάχη" της πρώτης θέσης στα πλέι οφ της Super League, η οποία εξασφαλίζει και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, γεγονός που αποτελεί τεράστιο κίνητρο και για τις δύο ομάδες. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο αναμετρήσεων των πλέι οφ:

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 19:15 Novasports 1 - HD1

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 17:00 Novasports 2 - HD2

Τελικός Europa League

Σεβίλλη και Μπενφίκα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο "Juventus Stadium" με φόντο το τρόπαιο του Europa League. Αμφότεροι θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο, με τους Πορτογάλους μάλιστα να βρίσκονται για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον τελικό της διοργάνωσης. Θα καταφέρουν φέτος να είναι αυτοί οι νικητές;

Σεβίλλη - Μπενφίκα 21:45 ΑΝΤ1

Γ Εθνική - ΑΕΚ

Έχοντας εξασφαλίσει την άνοδό της στην Football League, η ΑΕΚ δίνει την Τετάρτη (13/5) το τελευταίο της παιχνίδι στην Γ' Εθνική. Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση αντιμετωπίζει τον Ερμή Ζωνιανών στην πόλη του Ρεθύμνου, στο στάδιο Γάλλου, σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς.

Ερμής Ζωνιανών - ΑΕΚ 16:00

News 24/7

24MEDIA NETWORK