Το "χρυσό" άλμα της Στεφανίδη

Δείτε σε VIDEO το επιτυχημένο άλμα της Κατερίνας Στεφανίδη στα 4,85 μέτρα που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Greece's Ekaterini Stefanidi competes in the women's pole vault final, during the athletics competitions of the 2016 Summer Olympics at the Olympic stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, Aug. 19, 2016. (AP Photo/Matt Slocum)
Greece's Ekaterini Stefanidi competes in the women's pole vault final, during the athletics competitions of the 2016 Summer Olympics at the Olympic stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, Aug. 19, 2016. (AP Photo/Matt Slocum) ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πήγε στο Ρίο με στόχο το χρυσό μετάλλιο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα με αυτό! Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι χρυσή Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ με καλύτερο άλμα στα 4,85 μέτρα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, τις προσπάθειες της οποίας στηρίζει ο Stoiximan.gr πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια τον πήχη που ήταν τοποθετημένος στα 4,85 σε αντίθεσή με την αντίπαλό της, την Αμερικανίδα Μόρις, η οποία τα κατάφερε με την τρίτη. Δείτε σε VIDEO το άλμα που ουσιαστικά χάρισε στην 26χρονη το χρυσό στον τελικό, το πρώτο χρυσό στον στίβο για τη χώρα μας μετά από το 2004.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χρυσή Ολυμπιονίκης η Κατερίνα Στεφανίδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ