To χτύπημα που προκάλεσε 15λεπτη αμνησία

Στο UFC Fight Island του Άμπου Ντάμπι οι Ντάνιελ Ορτέγκα και Τσαν Σουνγκ Τζουνγκ έδωσαν πέντε γύρους. Ο 'Korean Zombie' θυμάται τους δύο. Δες το χτύπημα του Αμερικανού που είχε ως συνέπειτα τη 15λεπτη αμνησία.

O Nτάνιελ Ορτέγκα 'βρήκε' τον Τσαν Σουνγκ Τζουνγκ με τρόπο που τον έκανε να μη θυμάται τρεις γύρους του αγώνα.
O Nτάνιελ Ορτέγκα 'βρήκε' τον Τσαν Σουνγκ Τζουνγκ με τρόπο που τον έκανε να μη θυμάται τρεις γύρους του αγώνα. AP PHOTO/JOHN LOCHER

O Nτάνιελ Ορτέγκα και ο Τσαν Σουνγκ Τζουνγκ συναντήθηκαν στο οκτάγωνο του UFC Fight Island, στο Άμπου Ντάμπι, για να διεκδικήσουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν για τον τίτλο. Ο νικητής του αγώνα της Κυριακής 18/10 θα ήταν αυτός που θα αποκτούσε αυτήν τη δυνατότητα: ήταν ο 29χρονος Αμερικανός, ο οποίος νίκησε με ομόφωνη απόφαση. Μόνο που ο 'Korean Zombie' δεν θυμάται πολλά από όσα έγιναν.

Δεν θυμάμαι τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο γύρο” έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram, συμπληρώνοντας πως εντυπωσιάστηκε που είδε στο video ότι στο διάστημα που έχει 'χάσει', συνέχισε να αγωνίζεται. “Πρέπει να δω γιατί έχασα το παιχνίδι αυτό. Είμαι ηλίθιος και ο Ορτέγκα ήταν τόσο καλός. Νιώθω ντροπή. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας και σας ζητώ συγγνώμη”.

Εξήγησε πως ανέκτησε την αίσθηση της ύπαρξης του στο χώρο “ένα λεπτό πριν το τέλος του πέμπτου γύρου. Πίστευα πως θα μπαίναμε στον τέταρτο”. Με αυτήν την ήττα έχασε μια ακόμα ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο.

Τι έγινε όμως, και ο Κορεάτης έπαθε αμνησία: ο φρεσκοκουρεμένος Ορτέγκα (που από τα πολύ μακριά μαλλιά πήγε στο ξυρισμένο κεφάλι -για να 'πετύχει' τον επιθυμητό αριθμό στο ζύγισμα 'και προς στήριξη των ανθρώπων που 'χουν καρκίνο, μετά τις επισκέψεις μου σε παιδικά νοσοκομεία') 'βρήκε' με τον αγκώνα τον αντίπαλο του (με 'γυριστό αγκώνα'), στο πρόσωπο.


News 24/7

24MEDIA NETWORK