Το φρικιαστικό ατύχημα που διέκοψε αγώνα της Formula 2

Η σύγκρουση των Έιτκεν και Γκιότο ήταν τέτοια που οι καθ' ύλην αρμόδιοι της Formula 2 προχώρησαν στο εσπευσμένο τέλος του αγώνα στο Σότσι. Οι οδηγοί γλίτωσαν από θαύμα.

Ένα αυτοκίνητο 'έπιασε' φωτιά, το άλλο καταστράφηκε, με τους οδηγούς να 'χουν Άγιο και να απομακρύνονται, περπατώντας.
Ένα αυτοκίνητο 'έπιασε' φωτιά, το άλλο καταστράφηκε, με τους οδηγούς να 'χουν Άγιο και να απομακρύνονται, περπατώντας. FORMULA 2

Ο Βρετανός οδηγός της Formula 2, Τζακ Έιτκεν έδινε τη μάχη του με τον Ιταλό Λούκα Γκιότο, στην τρίτη γωνία της πίστας στο Σότσι, όταν κανείς εκ των δυο δεν υποχώρησε, πριν να είναι αργά. Μετά τη σύγκρουση, έπεσαν και οι δύο στον προστατευτικό 'τοίχο', το ένα μονοθέσιο 'άρπαξε' το φωτιά, ενώ το άλλο διελύθη στα εξ ων συνετέθη, με τους καθ' ύλην αρμόδιους να αποφασίζουν τη διακοπή. Oι marshals έτρεξαν στο σημείο του συμβάντος και διαπίστωσαν πως και οι δύο 'πιλότοι' ήταν υγιείς.

Nικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Κινέζος Γκουάνι Ζου, ο Νικίτα Μάζεπιν ήταν δεύτερος και ο Νικ Σουμάχερ τρίτος. Ο Έιτκεν κατετάγη τέταρτος και ο Γκιότο πέμπτος. Όλοι θα πάρουν τους μισούς πόντους, από ό,τι προβλέπεται υπό κανονικές συνθήκες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK