Το γκαράζ του Μεϊγουέδερ είναι πιο κλασάτο από το σπίτι των 10 εκατ. δολαρίων

Με όλα τα κομφόρ το πανάκριβο οίκημα του Φλόιντ Μεϊγουέδερ στο Λας Βέγκας, αλλά πολύ πιο γουστόζικο το γκαράζ του.

Το γκαράζ του Μεϊγουέδερ είναι πιο κλασάτο από το σπίτι των 10 εκατ. δολαρίων

Του Φλόιντ Μεϊγουέδερ η περιουσία αποτιμήθηκε για το 2020 στα 450-550 εκατομμύρια δολάρια. Ουδείς βάζει το χέρι του στη φωτιά για το ακριβές μεγεθός της. Συγκριτικά πάντως με τα στοιχεία που είχε δημοσιεύσει το Forbes τον Ιούλιο του 2018, ο πιο επιτυχημένος μποξέρ όλων των εποχών την έχει σχεδόν διπλασιάσει, μιας και τότε το 'κομπόδεμά' του υπολογιζόταν στα 285 εκατομμύρια.

Μεταξύ των όσων μεσολάβησαν σ' αυτά τα 2.5 χρόνια και ευνόησαν -το δίχως άλλο- το 'αβγάτισμά' της ήταν η αγορά μιας πολυτελούς έπαυλης στο φανταχτερό Λας Βέγκας. Τότε, για να έχει ένα εξοχικό όταν άφηνε το Μπέβερλι Χιλς, ο 42χρονος Αμερικανός είχε ξοδέψει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια. Σήμερα η αξία της είναι πολλαπλάσια.

Πρόκειται, άλλωστε, για έκταση 5.7 τ.μ, στη δυτική πλευρά της πόλης, στην οποία πρωταγωνιστική θέση έχει ένα αρχοντικό 1.5 στρέμματος με 11 κρεβατοκάμαρες, 14 μπάνια για διάφορες χρήσεις, δύο ξενώνες (επειδή μάλλον δεν χωρούν στα υπόλοιπα δωμάτια), ένα γραφείο για απομόνωση και διάφορα επαγγελματικά ραντεβού, εσωτερική και εξωτερική πισίνα ανάλογα με τον καιρό ή τη διάθεση, ανελκυστήρα (γιατί ποιος ανεβοκατεβαίνει από τις σκάλες), μια μονίμως καλλωπισμένη αυλή (για να έχουν δουλειά οι κηπουροί) και φυσικά ένα υπόγειο γκαράζ που χωρά 20 από τα τουλάχιστον 100 πολυτελή αυτοκίνητα που διαθέτει στη συλλογή του ο έκτος πιο καλοπληρωμένος αθλητής όλων των εποχών.

Ίσως εκεί μέσα να φυλάει και το ρολόι που κοστίζει όσο δύο γήπεδα ποδοσφαίρου.

Ο Μεϊγουέδερ είναι περήφανος για το home sweet home στην πόλη των καζίνο και η ξενάγηση που οργάνωσε μέσω instagram έδωσε την απάντηση στο γιατί δεν παύει να προβάλει τις ομορφιές του στους διάφορους λογαριασμούς που διατηρεί.

Φυσικά το γούστο είναι υποκειμενικό και οι κίονες στο σαλόνι, οι αμφιλεγόμενης αισθητικής πολυέλαιοι και οι αμέτρητες καμάρες εντός της οικείας οδηγούν στο αντίθετο του θαυμασμού αποτέλεσμα. Πιθανόν, για μας σίγουρα, το απλοϊκό γκαράζ με τα έντονα φώτα, κρυμμένο στα έγκατα της γης, να 'ναι το πιο κλασάτο μέρος του όλου χώρου. Μια ομορφιά που πηγάζει αναμφίβολα από τις κατάμαυρες 'γαζέλες' που βρίσκονται σταθμευμένες σε παράταξη εκατοστού. Καλογυαλισμένες Rolls-Royce, Bentley, Ferrari, McLaren, Mercedes, Porsche και Lamporghini, σε διάφορες εκδόσεις, συνθέτουν ένα μνημειώδες κολάζ που κολάζει.

Μεταξύ μας, θα προτιμούσαμε να κοιμόμαστε στο σαλόνι ενός εξ αυτών των αυτοκινήτων παρά σ' ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK