Το Γουίμπλεντον δημιουργεί... Μίδες!

Όποιος έχει ανάγκη από χρήματα, ας πιάσει μια ρακέτα. Το Γουίμπλεντον μοιράζει εκατομμύρια σ' αυτούς που θα φτάσουν μακριά, κυρίως δε στους νικητές των δύο βασικών κατηγοριών.

2017 AP YEAR END PHOTOS - Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Croatia's Marin Cilic to win the Men's Singles final match on day thirteen at the Wimbledon Tennis Championships in London on July 16, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Ρότζερ Φέντερερ AP PHOTO/TIM IRELAND

Η αύξηση των χρηματικών επάθλων κατά 7.6% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά ήταν το... καλύτερο μαντάτο για τους τενίστες που θα λάβουν μέρος στο Γουίμπλεντον του 2018.

Οι διοργανωτές του μεγάλου τουρνουά στο Λονδίνο ενημέρωσαν πως εφέτος θα μοιραστούν περισσότερα από 38 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, τα 5 εκ των οποίων θα καταλήξουν στις... τσέπες των δύο νικητών των μονών! Τι σημαίνει αυτό; Ότι τη στιγμή που ο άνδρας και η γυναίκα θα σηκώνουν την κούπα στο βρετανικό ουρανό, θα γίνεται μέσω... ebanking η μεταφορά των 2.5 εκατομμυρίων στους λογαριασμούς τους.

Βέβαια τα σχεδόν 40 εκατομμύρια του Ρολάν Γκαρός οι Βρετανοί δεν τα... έφτασαν!

Παρόλα αυτά, αν βαρέθηκες την ξύλινη ρακέτα στην παραλία και το κυνήγι για το μπαλάκι στην καυτή άμμο, πιάσε μια κανονική στα κορτ. Και ποιος ξέρει; Σε λίγα χρόνια μπορεί να είσαι εκατομμυριούχος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK