Το HaBaWaBa έρχεται στις 20-23 Ιουλίου στην Ελλάδα!

20 με 23 Ιουλίου 2016, στο κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (Α.Ν.Ο.Γ.), αθλητές και αθλήτριες μέχρι 11 χρόνων θα δώσουν δυναμικό παρόν στη μεγαλύτερη γιορτή της υδατοσφαίρισης!

Το HaBaWaBa έρχεται στις 20-23 Ιουλίου στην Ελλάδα!

Η μεγαλύτερη γιορτή της υδατοσφαίρισης, το HaBaWaBa έρχεται στην Ελλάδα στις 20-23 Ιουλίου στο κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (Α.Ν.Ο.Γ.).

Το HaBaWaBa μας έρχεται από τη γειτονική μας χώρα, την Ιταλία. Στο Lignano διεξάγεται κάθε χρόνο το HaBaWaBa International Festival. Φέτος θα διεξαχθεί από 19 έως και 26 Ιουνίου για ένατη συνεχή χρονιά στην ίδια τοποθεσία.

Το 2015 το HaBaWaBa άνοιξε τα σύνορά του αφού εκτός από την Ιταλία , HaBaWaBa διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στον Καναδά με την ονομασία "HaBaWaBa North America".

To 2016 το HaBaWaBa έρχεται στην Ελλάδα με την ελπίδα ότι κάθε αθλητής και αθλήτρια της υδατοσφαίρισης θα αγωνιστεί με γνώμονα τις αξίες της συμμετοχής, της υγειούς σωματικής διάπλασης και του ευ αγωνίζεσθε.

Πρωταγωνιστής σε αυτή την προσπάθεια είναι η Waterpolo Development που έκανε πράξη το HaBaWaBa, μία διοργάνωση που τα επόμενα χρόνια θα εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες γιορτές του αθλητισμού.

Την ευθύνη της διοργάνωσης για τα επόμενα χρόνια έχει αναλάβει η εταιρεία Delta I.S.O. Sports Events Services, μια εταιρεία με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στις αθλητικές διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδας, μία εταιρεία με πολλές διοργανώσεις FINA & LEN στο palmarès της.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.habawaba.gr.

Το HaBaWaBa έρχεται στις 20-23 Ιουλίου στην Ελλάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ