Το καλύτερο ξεκίνημα του Τεντόγλου στον κλειστό

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε στην Οστράβα πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσε κάνοντας την καλύτερη επίδοση σε εναρκτήριο αγώνα στην καριέρα του.

2021 (EUROKINISSI)
2021 (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί στο μίτινγκ που διεξήχθη στην Οστράβα ο Μίλτος Τεντόγλου να έχασε την πρώτη θέση στο τελευταίο άλμα, ωστόσο επιβεβαίωσε τις προσδοκίες του από τον αγώνα.

Ο 23χρονος χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται από τον πρώτο του αγώνα στον κλειστό στίβο.

Τα 8.15μ μπορεί ως επίδοση να μην ήταν αρκετά για να του δώσουν την πρώτη θέση στο μίτινγκ, όμως είναι η καλύτερη επίδοσή του σε πρώτο αγώνα στον κλειστό στίβο και παράλληλα η τέταρτη καλύτερη αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Μέχρι σήμερα η κορυφαία του επίδοση στον πρώτο αγώνα της χρονιάς ήταν το 8,07μ. που είχε κάνει το 2020 στο Μπόχουμ, ενώ συνολικά η καλύτερη του προσπάθεια στον κλειστό ήταν το 2019 στη Γλασκόβη με 8,30μ.

Αυτή η χρονιά κρύβει πολλούς αγώνες υψηλών απαιτήσεων για τον Τεντόγλου και εκείνος δείχνει έτοιμος για να ανταποκριθεί ξανά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK